Reklama

Reklama

Potomek

  • USA The Prodigy (více)
Trailer 2

Ve stejnou dobu jako přišel na svět malý Miles, se na jiném místě odehrála tragédie. Dvě zdánlivě nesouvisející události se o několik let propojí děsivým způsobem. Milesova máma Sarah se znepokojením sleduje synovo nevyzpytatelné a agresivní chování. Postupně se smiřuje s myšlenkou, že malého chlapce ovládá nějaká špatná, nadpřirozená síla. Musí potlačit svůj mateřský instinkt milovat a chránit vlastní dítě a podrobit ho testům, aby pochopila, proč dělá ty hrozné věci. Chce se za každou cenu dozvědět pravdu - kdo nebo co získalo moc nad jejím synem. Odpovědi na všechny otázky se skrývají hluboko v minulosti a Sarah brzy pochopí, že skutečnost je daleko horší než její představy... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (236)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Řádně hutný a nepříjemný horor s velmi podařeným castingem malého Jacksona. Už v Zámku a Klíči jsem věděl, že tenhle mladý herec je sázkou na jistotu, a to se daří i v tomto celkem komorním horůrku o posedlém chlapečkovi. Jo, dneska to byla napínavá sázka na jistotu, kdy jsem se kolikrát přistihl, že nemám ani jednu ruku, jak jsem je křečovitě držel, skoro bych řekl, že jsem si je málem uřízl :-)) 75% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Potomek působil v konkurenci jiných hororů, které se letos chystají na plátna kin, úplně neviditelně. Jako takový ten typ projektu, kterému by to víc slušelo na VOD sítích. Tam by jej bylo možno považovat za příjemné překvápko. Je to totiž po všech stránkách neurážející film. Hezky natočený, solidně zahraný. A obsahuje minimálně dva creepy / lekačkové momenty, u kterých mi nepříjemně zatrnulo. Celkově je ale příliš málo výrazný, aby právě v kinech nějakou větší pozornost vzbudil. Zásadním problémem pak pro mě byla ohromná předvídatelnost veškerého dění, kdy hned jakmile se objasní, o co jde, je jasné, k čemu to směřuje. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, patří určitě mezi netypické horory, i když označovat tenhle film, za horor, je možná taky mimo. Na jednu stranu, filmu určitě prospělo to, že neměl masivní reklamu, o to víc sem si film užil. Film je hlavně hodně psychologický, a nebýt toho posednutí/reinkarnace, tak by to byl spíš thriller, s dusnou atmosférou, o tom že v synovi žije někdo další a ten někdo, neni tak úplně normální. A na můj vkus, filmu nejvíc škodí, lekačky které sou tady úplně, zbytečné a podráží filmu nohy. Jelikož stupňující se agresivita synka a bezradnost rodičů, je výborně ztvárněna, a po psychologické stránce, je to také dobře napsáno. Je vidět, že scénář napsal někdo,kdo se psychologii, rozdvojenou osobností a reinkarnací nějaký čas zabýval. Tenhle film, neni pro každého, je v mnoha ohledech složitější, než se může zprvu zdát, ale když si odmyslíte, že to má být horor, ale budete to brát, jako psychologický thriller, tak se vám film bude líbit. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

FIlm jako takový extrémně předvídatelný. Hromada scén je typická a člověk po letech sledování už ví, co očekávat. Po mnoha stránkách si film jede po této koleji a absolutně nepřekvapuje. Co naopak hodně pochválím, je napětí, které zde funguje, dá se říct na 100 %, člověk vnímá všechny ty hrůzy. Z jedné lekačky mě naprosto zamrazilo a od té chvíle jsem začal být v pozoru a čekat, kdy se objeví další, abych tím samým znovu neprošel. Pochválím i nešetření brutalitou, nebo závěr, který jako jediný trochu překvapil. ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Solídny prírastok do strachuchtivej domácnosti. V čase, kedy vznikajú na hororovej scéne samé žbrndy, prišlo na svet konečne niečo s prémiovým nádychom. Inšpirácia s Chuckym reže viac ako Adidas s piatimi pásikmi, ale zároveň ponúka prešpekulovanejší priebeh. Koniec v štýle mindfuck ideálne zapadol do slastnej spokojnosti. Znova vidím hororové zajtrajšky vo veselších tieňoch. 3 a 1/2* ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Postava Milese (Jackson Robert Scott) má heterochromii, rozdíl v zbarvení očí (v případě Milese, pravé oko je hnědé a jeho levé oko je modré). (Tet.Ew)
  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama