Reklama

Reklama

VOD (1)

Mezi osamocenou Mai a super-tajným robotem vznikne nečekané pouto a společně se pustí do velkého akčního dobrodružství s cílem zmařit plány zákeřného ničemy. (Netflix)

Recenze (67)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Blade Runner pro děti, jak na to upomínají odkazy v podobě vizuálu města, deštivých scén a papírové skládanky jednorožce. Otázky nad lidskostí uměle stvořené bytosti jsou však podle mě pouze povrchně nahozené, jen vábnička pro dospělé. Příběh sám cílí na raně pubertální dívky (a asi i kluky), kteří se cítí být outsidery (a kdo se v tom věku cítí jinak?) a nabízí jim katarzi v animované pomstě a rebélii (skvěle zvolený soudtrack). Na můj vkus je však film příliš militantní a násilnický. SHRNUTÍ: Kdo by v pubertě nechtěl ovládat supersilného robota, který si to za tebe rozdá s celým světem? Kdo by takového robota nechtěl mít v dospělosti? ()

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Za mě opravdu ne. Zdlouhavá nuda. Postavy nesympatický. Dokonce děti mě prosily po cca 40 minutách, ať už to vypnu, že se na to nedá koukat. Tolik umělého morálního poučování na jednom místě... To že je to hezky nakreslený je podřadné, nemá to smysl koukat. Trapný záporák, nevěrohodná zápletka. Ani ten pes není vtipný. Srovnání s Velkou šestkou? Za mě nelze. Jako bych chtěl srovnat Silmarillion a Silmámilion (opravdu to existuje a nedá se to opravdu číst, osobně nechápu, že to někdo dokázal napsat, přeložit a vydat). Je to strašlivé, moralistické a nablblé. Být to hysteričtější, byl by to dnešní dokonalý filmový zástupce, takzvané zrcadlo společnosti... ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná pohádka, která nenadchne, ani neurazí. Trochu mi to připomínalo Big Hero 6, ale není to tak dobré. V poslední době se roztrhl pytel s takovými animáky, které varují před rostoucí technologií a roboty, co chtějí převzít vládu nad světem. Možná je to až moc omýlané téma a chtělo by to zase něco jiného. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Asijské anime,ať se již jedná a Japonsko či Čínu, mě zatím nikdy nezklamalo a Nové generace není výjimkou. Film bych přirovnal k Velké šestce, zvláště příběhově. Ale přesto, že jsem něco podobného již viděl, tak to na kvalitě tohoto filmu nic neubírá a Novou generaci si řadím mezi únikovky, když budu muset něco pustit dětem a budu se muset dívat s nimi. :-) ()

Mauric 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejnesympatičtější postavu ve filmu Next Gen získává... ...všichni! Příběh hitleroidního fracka a přecitlivělého robota-zabijáka ve mně zahýbal žlučí namísto city. Celé to zčásti zachraňují nařachaná verze Steva Jobse a zfanatizovaná matka, kteří nám krásně ukazují, kam svět, ve kterém dostáváte elektroniku a s ní spojené služby zdarma, spěje. Snad to v někom vzbudí alespoň trochu kritického myšlení. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Film byl převážně vytvářen (cca 95 % obsahu) v open-source programu Blender, který si můžete zdarma a legálně stáhnout. (Diskomuz)

Reklama

Reklama