Reklama

Reklama

Open 24 Hours

Trailer 2

Obsahy(1)

Mladou dívku jménem Mary (Vanessa Grasse) zrovna propustili z psychiatrické léčebny poté, co zapálila dům, ve kterém byl její přítel, který ji nutil, aby se dívala, jak v dešti zabíjí lidí. Mary se po tomto těžkém období snaží vrátit do běžného života, a tak si hledá práci. Když dostane zaměstnání na čerpací stanici, je štěstím bez sebe. Dokud nezačne její noční směna. (ČSFD)

(více)

Recenze (43)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

2 a půl roku očekávaný Slasher je konečně venku a ve výsledku to čekání za moc nestálo. Dívka je propuštěná z vězení poté, co zapálila svého přítele a najde si práci na benzínce, ovšem trpí paranoiou a má problém rozeznát, co je skutečné a co ne. Její první pracovní noc se promění v noční můru okamžitě po příchodu tajemného muže s kapucí, který vypadá jako její bývalý, který začne terorizovat nejen jí, ale také všechny příchozí občany. Film umí celkem dobře pracovat s napětím ikdyž se pořádně rozjede až někde v 50. minutě a s vraždami si však tvůrci mohli vyhrát více, pár slušných krvavých záběrů se najde, ale to by mě ohromilo možná 10 let zpět. Už mám vyšší nároky. Na zhlédnutí je film však v pořádku, natočen je slušně a ztráta času to naštěstí není. Srovnal bych to s hororem ATM. Příběh***, Akce***, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 6/10. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Scenár by si zaslúžil max. 2*, ale atmosféra opustenej nočnej benzínky robí svoje a keď k tomu prirátame sympatickú (hoci nespoľahlivú a nepredvídateľnú) hrdinku, je výsledkom veľmi fajn trilerový horor (hororový triler?). Zo začiatku som si to fakt užíval, ale postupne začal byť scenár fakt jedna veľká príšernosť (SPOILER vo väznici vypadne elektrika a vďaka tomu utečie niekoľko väzňov, to ako naozaj? SPOILER). Veľká škoda. Slušné gore. S prižmúrenými očami trochu ako moja poviedka Kamionista zo zbierky Obchádza nás temnota. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

V první řadě zcela chápu, že hrdince jebe. Když se z Vašeho přítele vyklube sériovej vrah, co Vás nutí koukat na jeho mordy a následně přežije i když se z něj snažíte udělat Palacha, tak to následky zanechá. Mně osobně jebe denně a to můj přítel není vrah, prostě jen užívám halucinogenní látky. I tak ale mi přišlo, že hrdince mrdalo až moc, protože mít halušky cca každých 5 minut, to čumím, že jí z toho lapáku pustili a trumfla dokonce i mě. Já sice s toustovačem vyjednávala lístky do kina, nebo se bavím se skříní, ale jako aby na mě útočil hajzl (jako WC), drápala se na mě zeď a nebo přede mnou pobíhal Palach to už je jinej level. A to sem vynechala dalších asi třicet situací, kdy divák neví jestli to, co se děje vidí jen hrdinka v makovici, nebo se to fakt děje, nebo jestli dokonce není vše úplně jinak a nejsem mimo zase já. Každopádně pokud sem to pobrala správně, tak ten její nažhavenej přítel má gumák po fotrovi z "Tajemství loňskýho léta" , kladivo na čarodějnice a bourací kladivo na pány tvorstva. Jako bonus je trochu terminátor, hodně debil a, dle jeho nutkání každýho sejmout jen před svou ex, bude pěkně vymrdanej exhibicionista, co mu stojí famfulík, jen když má při mordu obecenstvo. Nakonec musím zatleskat policii, která se předvedla ve stejném světle jako ta česká, takže debilové v uniformě jsou asi fuck všude. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Hororový milenec a nadšenec v jednej osobe, "Evilenko", dal do pľacu nový slasher, pričom svojim názorom natoľko vystrašil, že som už hneď v úvode, pre istotu, klikol na svoje obligátne hodnotenie dvoch hviezd. Nuž ale, vyslovené sklamanie sa nedostavilo, pričom úroveň tých troch jagavých, si "Open 24 Hours", bez najmenšej ujmy, hádam aj zaslúži. P.S.: Mimoriadne gore nečakať, aj keď krv miestami tečie potokom. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mary je magor a má slušné halušky, kdy tvůrci rozehrají hru s divákem tak, že už ani on pomalu neví, co je skutečnost. Jenže postupně se z halušek stává kolotoč ztrácející napětí, takže je fajn, když nastoupí realita. Bohužel, Mary se chová jako kráva a navíc je k tomu dřevák. Film využívá řadu klišé - trefíte toho nepravého, honí vás zabiják, ale vy křičíte haló, aby věděl, kde jste, rána rýčem do hlavy složí každého, ale minimálně od Halloweenu a Pátků 13. to neplatí, a když postava táhne kladivo po zemi, páč ho nemůže ani zvednout, tak najednou hele - běhá s ním v rukou jako čamrda. Na druhou stranu mě i tyhle nesmysly kolikrát baví. Škoda, že tu jsou všechny postavy kreténské, tudíž nemáte komu fandit. Dojde i na spoustu krve, rozmydlenou hlavu a potyčku s parohy. Některé scény jsou velmi dobré - na příklad přetékající záchodová mísa a šok. Zkrátit o dvacet minut, mohl by z toho být i dobrý nervák. Lepší průměr ale určitě. Déšť je fajn... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film jsem měl už delší dobu na Harddisku ale pořád jsem ho odsouval, protože se mi do něho moc nechtělo. Moc jsem si od něho nesliboval ale nakonec nemůžu říct, že bych se u filmu vyloženě nudil. Bavili mě ty halucinace hlavní hrdinky, který děj vždy alespoň trošku oživili. Poslední půlhodinka nabídne i nějakou tu krev. Za mě dobrej průměr. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Kapky deště bubnují, halušky se radují." Taky jsem zažil hrůzu na benzínce, minulý pátek, třináctého. Byl to kvalitní horor, ty ceny benzínu! Bohužel o Pruda 24 Hours to říct nemůžu. Nedostatek invence při smolení scénáře  nahrazují desítky laciných lekaček, připravované děsně poooomalými nájezdy kamery na plechovky v regálu, kliku či futra, takže se film táhne jak smrad z vyplavených hajzlíků na zaplivané benzínce kdesi v prdelákově. Díry v hlavách, způsobené tesařským kladivem a palicí, byly fajn, ale díry v logice děsný opruz. Aspoň že s matematikou byla sranda. V krabici je 20 nábojů do pušky. Jeden vystřelíte. Kolik vám zbyde? Uhodli jste, jenom dva! Mary je vůbec veselá kopa. Při taranu paroháčem běží jako srnka a vzápětí se, kdovíproč, plazí po zemi jako v posledním tažení. Pak zase čupr vyskočí... atd. Se svou halucinací, k níž má ambivalentní vztah, se hádá, že není skutečná, načež od přeludu obdrží takovou facku, že vezme druhou o zeď :-). Njn, náš grilovaný vrahounek měl radši profackovat Padraiga Reynoldse. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Velkým lákadlem byla pro mě Vanessa Grasse (Leatherface) a po brutálním traileru, jsem očekával dost velký jatka, ale po zhlédnutí nejsem moc nadšený. Kromě poslední půl hodinky (do této doby jsem dokonce uvažoval pouze o 2*), kde dojde na jedinou, slušnou Gore scénu (zabití kurátora) Open 24 Hours, téměř nic lepšího nenabídne. Všechny postavy jsou nudné, příběh taky, je tu spousta nelogických scén, vrah s kladívkem už myslím není cool a ani Vanesska tu bůhvíjak nezazářila. Škoda, za mě docela velký zklamání. Slabé tři hvězdy. (199. hodnocení, Full HD) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Za niektoré napínavejšie scénky si to zaslúži tri hviezdy. Atmosféra sa tiež celkom podarila, hudba k tomu pekne korešponduje. Je to síce natočené tak nejak nelogicky, ale vo filmoch tohto žánru žiadnu logiku hľadať nemôžeme. V podstate dobrá schizo "pohodovka" bez zbytočných hektolitrov krvi. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Další vohraná šlichta. Tentokrát uřvaná Květoslava pobíhá kolem sámošky, co má nonstop otevřeno.. za ní utíka pomatenej dement s kapucí. Zábava pro umírajícího člověka možná tak. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No kladivař byl skvělý, příběh super a celkem dostatek krve na benzínové pumpě. Hlavní herečka trošku nesympaticka ale bavil jsem se za mě super. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Netradiční kooperace Srbů a Američanů přinesla šťavnatý a chutný filmový plod sice béčkové odrůdy, ale zato áčkové jakosti - perfektně napsaný, zrejžovaný i zahraný oldschoolový slasher. A zároveň vynikající "one girl show" sympatické Vanessy, která je jedním ze dvou pilířů filmu. Tím druhým je dobře promakaný scénář, který diváka většinu času udržuje v neustálém napětí a taky v nejistotě, co je vlastně realita a co halucinace ubohé Mary. A když už je to pak jasné, rozjede se zase slušně krvavá vražedná akce. Zabiják v pláštěnce se zjizveným xichtem je žánrově bezchybná postava a s palicí mu to jde výborně. Jen v jeden moment jsem trochu kriticky mlaskal, že "proč si sakra nevezme tu brokárnu do pazourů ten připrclej pumpař?". Ale po útoku jelení hlavou je vše odpuštěno a s chutí zaokrouhluju nahoru. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Děvče chce hodit za halvu pohnutou minulost, ale ta jí, jak už to tak bývá, celkem záhy dožene a aby to bylo ještě veselejší, trpí holka celkem výživnou paranoiou. Je sice pravda, že si režisér mohl trochu víc povodit diváka a nechat ho společně s hlavní hrdinkou tápat v tom, co je a není skutečnost a nějaká ta krvavá chuťovka navíc by také neškodila, ale zase to nejsou věci, které by celkový dojem nějak výrazněji ovlivnily. Líbila se mi i Vanessa Grasse, takže i když se nejedná o kdovíco, jsem spokojen. 70% ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Jako co tam bylo dobrý, tak gore. S tím si filmaři fakt vyhráli a bylo toho mraky. Ale film jako takovej, ten děj ... proboha ... Kdyby si na konci někdo sundal z hlavy VRko a řekl "to byla ale švanda!" , tak bych se vůbec nedivil ... Byla to taková fantasmagorie a sralo mě, že jsem skoro do 3/4 nevěděl na čem jsem. A když už jsem to jako věděl, nebo měl vědět, tak sem tomu stejně už moc nevěřil ...Divný, divně vymyšlený. Jo a pak se tam ještě vrší ty nelogičnosti jako ve filmech v 80. letech a to sem fakt nechápal. Třeba typu "já umím s brokovnicí, holka ji nikdy nedržela v ruce. Co uděláme?! Budu na ní řvát, jak se to nabíjí a drží, schovám se za ni a nechám ji střílet!" atd. je toho tam plno... ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je spíš o psychickém stavu zdejší hrdinky, než o hororu. Vyloženě je to spíš hodně průměrný slasher, který nepřekvapí ničím novým, ale ani asi nenaštve tak, že byste na něj chtěli hned zapomenout. Ačkoliv stát se to může. Problém má divák jen v tu chvíli, kdy neví, jestli hrdinka zažívá úzkosti a halucinace, nebo se tam fakt něco děje. Tak trochu jsem od toho čekala i nějaké překvapení, ale k mému zklamání to finále opět divně vyšumělo. Některé kiksy ve scénáři, co se jednání postav týče, byly občas až moc viditelné a zbytečné. Zkrátka průměr průměróvy. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ledva-ledva dopozerané. Od polovice filmu mi totiž neustále halucinácie a paranoja mladej drbky už začali liezť poriadne hore krkom. A keď pri tom pokaždé nahodila vyjukaný kukuč ako sova Harryho Potera, išlo ma poraziť (keby som si po každom jej kukuče nalial panáka, tak som najebaný jak čík). Nie, absolútne sa nepáčilo. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská nastupuje na novou práci na benzinku jelikož se kdysi pokusila zabít svého starého,který vraždil ženské a nutil ji na to se dívat je pod drobnohledem. Během noční směny se jí zdá, že ten chlap po ní jde otázka zní je to skutečnost nebo pouze halucinace více nebudu nějak spoilerovat. Celou dobu jsem tipoval, že pointa bude něco ve stylu Noc s nabroušenou břitvou (kdo viděl ví) nakonec režisér překvapil je zde i jeden slušně povedený mord (ten s tím kladivem) . Bohužel film hapruje v logice a scénáři (po 35 násobném vrahovi by asi šlo policajtů jak nasraných ne žádný pominu takové věci, že pokud někoho přetáhnete lopatou asi by se tam rychle nezvedl) Je to mezi 40 a 60 dám aj 60 budu hodný. ()

Reklama

Reklama