Reklama

Reklama

Pořad

(pořad)
Komedie / Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2015, 110x8-11 min

Obsahy(1)

Dívá se na televizi na každou blbost, abyste vy už nemuseli. Luděk Staněk je novinář, někdejší šéfredaktor lifestylových časopisů (Esquire, Rolling Stone), popkulturní redaktor Reflexu, vedoucí magazínu Hospodářských novin, pokerový komentátor a komik. (Stream.cz)

Recenze (62)

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

Luděk Staněk hodně řve, působí občas přeafektovaně, ale má tak skvělou náplň pořadu-dno televize. A na to se vždy dobře kouká. Některé díly jsou opravdu skvostné perly, Staněk skvěle "zabíjí" situaci a jasně a stručně hodnotí to, co si myslí každý. Pak jsou zase díly, kde Staněk řve a je to o ničem. Vyváženost je tak půl na půl, ale z pořadu si člověk minimálně odnese úsměv na tváři při některých televizních trapnostech. Doteď si pamatuji díl, kde byli rozebíráni hokejisté v seriálu Přístav a to nám přineslo jeden z nejhorších vtipů všech dob: Random týpek: "Byl by jsi tu za hrdinu!" Jiří Hrdina, slavný hokejista: "No počkat, za hrdinu jsem tu už já!" Hospoda: "HAHAHAHAHAHAHA." Pokud se nad tímto chcete pobavit a překousnete občasnou afektovanost moderátora, tak s chutí do toho-příjemná oddechovka, 3*. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

S Pořadem mám při hodnocení docela problém.S Luďkem Staňkem buď absolutně souhlasím,a pak je to na pět hvězdiček,nebo s ním absolutně nesouhlasím,a pak je to na odpad!.Problém vidím v tom,že Luděk Staněk kritizuje prakticky všechno a někdy zbytečně tlačí na pilu,aby to bylo hodně vtipné.Přesto to vidím na 3*+,protože naše televizní stanice utrácejí peníze za děsivé kraviny,a pak se tady brečí,že nejsou peníze na filmovou tvorbu.I když některé české tvůrce bych od financí nejradši úplně odstřihl.Řekl tady někdo Troška? ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Málo naplat, Pořad je zbytečnost v podobě vcelku trefných i vtipných poznámek, které by napadly kdejakého neloboTVomizovaného jedince, kdyby se náhodou díval na to, nač se dokáže dívat Luděk Staněk. Což díky němu nemusí. Naopak, směle se může utvrzovat v tom, že z telky lezou samé hovadiny, které může dál ignorovat, což už vlastně dávno dělá. Divák Pořadu tak může jen doufat, že mu sedne Staňkův humor pro účely prostého zasmání se, nebo, méně pravděpodobná situace, Staněk demaskuje skrytější nemravnost, absurditu či nějaký jiný negativní rys TV produkce. Já se směji tak napůl a pocity "aháá, to to pěkně postavil z hlavy na nohy, a zvlád to jako jeden z prvních" zažívám u Pořadu velmi výjimečně. Co tak nějaký pořad o tom, na co má v TV smysl koukat? Já vím, není to taková bžunda, ale... na co teda kurva mám koukat?! ()

knihovna odpad!

všechny recenze uživatele

Luděk Staněk je .... evropský komisař. Horší nadávku ostatně neznám. Pod rouškou intelektuála nám předhazuje co je dobré a co špatné, jak jsme špatní když se směje tomu že někdo upadne, že Meszárošová má malý mozek a neumí číst a tak podobně. Ve skutečnosti jde ale o to, co já a spousty jiných bytostně nesnáším - pořád se mi někdo snaží vychovávat, ukazovat, že když se například směju vtipům o blondýnách tak jsem macho a podobně. Ten pořad není vtipný a je podstatně blbější než to co kritizuje. Na konci se chlapec rozčílí a prská na všechny strany - asi aby měl tu správnou image. Sebral mi 7 minut života, ale to je moje blbost. to mu vyčítat nemůžu.Za mě nikdy více. Jo a odhalení, že v reklamách plácají nesmysly je na Nobelovu cenu, to by jeden neřekl. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Staňkova parodie pořadu Máte slovo je něco tak přesného, že mu dám ty 4 hvězdy snad už jen za ni :-) ... Mimochodem taky je to nádherná ukázka toho, že by sesterský pořad ze Streamu Hudební masakry nemusel být až tak zbytečný a tristní, jen kdyby měl podobně trefného, vtipného a sarkastického moderátora. ()

Reklama

Reklama