Reklama

Reklama

Pořad

(pořad)
Komedie / Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2015, 110x8-11 min

Obsahy(1)

Dívá se na televizi na každou blbost, abyste vy už nemuseli. Luděk Staněk je novinář, někdejší šéfredaktor lifestylových časopisů (Esquire, Rolling Stone), popkulturní redaktor Reflexu, vedoucí magazínu Hospodářských novin, pokerový komentátor a komik. (Stream.cz)

Recenze (62)

knihovna odpad!

všechny recenze uživatele

Luděk Staněk je .... evropský komisař. Horší nadávku ostatně neznám. Pod rouškou intelektuála nám předhazuje co je dobré a co špatné, jak jsme špatní když se směje tomu že někdo upadne, že Meszárošová má malý mozek a neumí číst a tak podobně. Ve skutečnosti jde ale o to, co já a spousty jiných bytostně nesnáším - pořád se mi někdo snaží vychovávat, ukazovat, že když se například směju vtipům o blondýnách tak jsem macho a podobně. Ten pořad není vtipný a je podstatně blbější než to co kritizuje. Na konci se chlapec rozčílí a prská na všechny strany - asi aby měl tu správnou image. Sebral mi 7 minut života, ale to je moje blbost. to mu vyčítat nemůžu.Za mě nikdy více. Jo a odhalení, že v reklamách plácají nesmysly je na Nobelovu cenu, to by jeden neřekl. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Staňkova parodie pořadu Máte slovo je něco tak přesného, že mu dám ty 4 hvězdy snad už jen za ni :-) ... Mimochodem taky je to nádherná ukázka toho, že by sesterský pořad ze Streamu Hudební masakry nemusel být až tak zbytečný a tristní, jen kdyby měl podobně trefného, vtipného a sarkastického moderátora. ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Jo!" ............. moje reakce po všech dosavadních dílech, kdy si Luděk dělá srandu z debilit našich TV. A dělá to dobře, vtipně, trefně a přiměřeně sarkasticky. Úspěch tohoto pořadu ale netkví jen ve vtipných kreacích svého účinkujícího, ale právě míře imbecility našich pořadů, které je prostě strašně snadné shodit. Jeden z mála pořadů, kdy jsem fakt stiskl otravně podbízené tlačítko "Odebírat". Víte, podle mě je kvalita našich TV tak v prd****, že tyhle pořady ála Pořad prostě potřebuju v rámci udržení duševní rovnováhy vidět. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad u kterého se fakt nasměji. Luďek Staněk mnohdy nevybíravým způsobem dehonestuje televizní produkci na všech frontách. Jeho glosy jsou trefné, vtipné a bohužel ve většině případů také oprávněné. Jsem ráda, že se konečně někdo odhodlal k tomu, aby celému éteru vyhlásil, co si o těch nevkusných, hloupých a nic neobsažných televizních pořadech myslí divák, jenž používá hlavu i k něčemu jinému než k utrácení peněz za kadeřníka. Na 95% mi vždy kapne do noty. těším se na každý nový díl. Jen tak dál a houšť, aby se to neomrzelo. Za mne plný počet s očekáváním.... PS: jediné co mne opravdu, ale opravdu mrzí je, že se tam tak málo vyskytuje Libor Bouček. PS2: Musím s hodnocením dolů, neb mne Luďek dost zklamal. Je mi jasné, že nemůže dštít síru a oheň na svého chlebodárce a kolegy, ale než se propůjčit k takto trapné propagandě stream pořadů (asi v očekávání vyšších prémií), tak se na to měl raději vykašlat. Některé jmenované v dílu ze 22.12. jsou totiž trapnější a ubožejší než to, co pranýřuje v televizi. Asi holt není takový frajer, jak jsem si myslela. Škoda. Že jde jeho pořad trochu dolů - budiž, ale s takovou už na něj nejspíš dlabu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem zdaleko všechny díly tohoto Pořadu. Vlastně jsem epizod Pořadu viděl naprosté minimum. Ale vždycky to bylo naprosto super. Pořad sice je na plné hodnocení, já si ale myslím, že to vůči jiným Pořadům není úplně fér a proto nechám hodnocení na čtyřech. Luděk Staněk má výbornej smysl pro humor, je výbornej moderátor a hlavně, kouká za nás na všemožný (nejen) Soukupy. A většinou zkritizuje to správný a podstatný zábavnou formou. Jsem s tímto Pořadem tedy spokojen. Pořad je super, tento Pořad doporučuji. 85%. ()

Reklama

Reklama