Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

misterz 

všechny recenze uživatele

Áno, toto je presne taký akčný film so Scottom Adkinsom, aký mám veľmi rád. Drsné, brutálne a plný akcie so špičkovo zvládnutou bojovou choreografiou. Navyše tie jeho ksichty, ktoré hádzal... no proste veľká mlsanica pre všetkých, čo majú radi filmy, kde sa všetko vybavuje ručne stručne... Tá čašníčka nemala chybu. Slušný nadpriemer, za tú plnokrvnú akčnú zábavu. 80/100 ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Scotta Adkince mam poslední roky opravdu rád a oblíbil jsem si ho jako nástupce Jeana Claude Van Damma.Pro mě má dobré béčkové akční filmy a jeho bojové umění je fakt parádní.Kdo je na tom podobné jako já tak s tímto snímkem bude spokojen.Zde je i nějaký docela nosný příběh a skvěle se to doplňuje s hodně povedenou akcí.Takže fanoušci těchto filmu podle mě budou spokojeni.Za mě celkově 70 % a čtyři hvězdy. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Nevím, kdy jsem naposledy viděl lepšího Adkinse... Copak Adkinse, ale film s ním. Film, kterej má příběh, je solidně natočenej a fighty jsou na nejvyšší možný úrovni! Je to skvěle brutální, krvavý a každej úder a kopanec bolí i diváka před bednou. Jenže divák, kterej vlítne do takovýho béčka s kurva nasraným Scottem, se té bolesti né a né nabažit!!! To byl aspoň můj případ! A já hlásím - perte do mě klidně víc takových akčních fláků! 75% ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Upgradovaný Yuri Boyka se znovu vrací k tomu, k čemu byl stvořen, ovšem tentokrát mimo ring a těžkou touhou po nemilosrdné pomstě. Avengement kráčí v evropském stylu za doprovodu oldschool hudby (inspirace nedávno zemřelým velikánem ?) a nabízí o něco víc, než jen tuctovou zábavu na večer. Samozřejmostí jsou drsné pózy nelítostných bastardů, krvavá hospodská zabijačka a zajímavé flashbacky z kriminálu. Odolnost Scotta Adkinse level Thanos. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapen! Je neuvěřitelný že scénář má hlavu a patu. Režisér Jesse V. Johnson letos natočil již jednu akčňárnu, a to Triple Threat, která byla fajn, díky silnému obsazení, jsem tomu dal 4*, ale scénář a celá zápletka nebyla nějak zajímavá. Ale tady je to jiný kafe. Možná i proto že si Johnson zároveň napsal scénář sám, takže nejspíš v tom tkví úspěch. Od začátku to má ten správný akční spád. Scott Adkins je v hlavní roli sakra přesvědčivej, jeho výkon byl moc dobrý. To jak se celý děj prolínal skrz vysvětlování, co se dělo v minulosti, bylo dobře dynamický, a mělo to hlavně dobré tempo, díky kterému se film zbytečně netáhne, a nenudí. Závěr, byl prostě ten správný nářez, který mohl mít možná o něco lepší choreografii, ale je to sakra dobrý akční béčko, který je neskutečně fajn, a hlavně koukatelný. Dávám po dlouhém uvážení plný počet *****! Paráda :-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Když je Cain (Scott Adkins) u výslechu, tak policista, který s ním vede hovor, má orosený obličeji. Na konci výslechu má ale obličej suchý. (Duoscop)
  • Jako bojový koordinátor na filmu pracoval Dan Styles. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Newbold. (Rominator)
  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno