Reklama

Reklama

Pomsta

  • Velká Británie Avengement
Trailer

Obsahy(1)

Během propustky z vězení za účelem návštěvy umírající matky v nemocnici zločinec Cain Burgess (Scott Adkins) unikne svým dozorcům a mizí v ulicích Londýna. Jde o epickou cestu krve a bolesti za dosažením vytoužené pomsty na těch, kteří z něj udělali chladnokrevného vraha. (kukkik)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Jak už bývá zvykem u příběhu, který vypráví cestu za pomstou, nemůžeme čekat žádný myšlenkový veledílo. Za to se dočkáme, nekompromisního brutálního nářezu, kde bitky a rvačky jsou hodně povedené. A po všech těch ranách a potocích krve, jste vlastně zvědavý, jestli se mu to podaří dotáhnout do konce, takže i napětí si snímek udržuje. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Příběh mě za koule moc nechytil, ale to možná bude tím, že je nemám, tak nemůžu soudit. Nicméééně si nemůžu pomoct a musím se svěřit. Na tomhle filmu mě hrozně srala jedna věc a to fuck, že postava, co tu Scott hraje, je vlastně strašnej debil. Jako ano, jeho brácha byl obrkokot, ultračurák, ohonoid, vypíčenej, zkurvenej, sádelnatej píčus a zcela si zasloužil co ho nakonec potkalo, ale do prdele...Když vím, že můj brácha je KKK (kolosální kus kokota) a zároveň o sobě vím, že neumím ani prodat zápas, kterej slíbím, že prodám, tak asi fuck neni 2x dobrej nápad jít za ním s prosbou o půjčení peněz na fitko. A když už teda budu tak blbá a stejně za ním půjdu, tak kolosálně nedomrdám úplně jednoduchou krádež modrý obálky, kdy (jakožto špičkový atlet) nedovedu utéct tlustý bachyni, jelikož se za ní každý dvě vteřiny ohlížím, jestli za mnou ještě supí, abych jí nakonec skoro hystericky vracela kabelku a jako bonus jí nechala naběhnout přímo pod auto, tupě na to čuměla a dala jasně najevo, že honila mě, jelikož sem jí sebrala věci. Scottova postava tohle všechno zvládne udělat a tak se, jen a pouze díky své debilitě octne v kriminále. Tam brzo zjistí, že všichni na něj maj pifku ze zcela konkrétního důvodu a stejně s tím hovno dělá. A až když mamka zaklepe bačkorama, tak se konečně nasere a udělá to, co mu bylo nabídnuto už před sedmi lety na policejní stanici a díky čemuž mohl být celou dobu v klidu. Takže sorry, ale náš hrdina Kajn Burgr je prostě debil. Na druhou stranu je to debil, co se umí kurevsky dobře řezat a čím více se mění jeho vizáž, tím sadističtější zmrd se z něj stává a tak když tu máme železný zuby, klasický jizvy a napalm jizvu, tak už sem skoro až litovala všechny ty chudáky, co mu šli do cesty, jelikož někomu rozbít hubu je jedna věc, ale totálně ho domrdat do sraček s tím, že se z toho posere i okolí, jelikož ví, že je na řadě....to je druhá věc a to Kajn fakt vytunil ještě víc než okolí jeho ksicht. Závěrečná vybíjená v baru je díky tomu něco nádhernýho, protože jak je tam rozmrdal, to se mi i rozklepal strachy monitor u noťasu z čirýho děsu, že bude další na řadě. Takže mě silně mrzí a strašně sere, že byl Scott nucen hrát hodně blbýho Mirka Dušína (než mu konečně mrdne a procitne), ale ty rvačky byly vymazlený !! ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Mimo brutální, syrovou, krvavou a skvěle sestříhanou akci film nemá ani až tak špatný příběh a scénář, naopak se docela povedl - revenge všem, kteří Adkinse poslali do vězení včetně jeho mafiánského bratra. Děj byl nápaditý, ale občas mě to prostě trochu nudilo, jakoby tomu něco chybělo. Určitě se ale jedná o povedené béčko a závěrečná bitka v baru byla tak neuvěřitelně uvěřitelná a přesvedčivá, že si prostě zaslouží hvězdičku navíc. Je vidět, že Adkins má Boyku prostě v krvi. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Bčko ako sviňa s nie príliš uspokojivým koncom. Film založený na bitkách a práve tie sú tu najlepšie. Veľa filmov nieje v ktorých sa toľko nakladá. Niet divu že to Angličania tak vedia. Koniec koncov sú to tí najtvrdší hooligans. Celá snímka sa skoro odohráva v jednom bare, no dialógy nie sú zas tak primitívne a človeka to baví. Celkom slušne to odsýpa. Scott Adkins je vo svojej role skvelý, rovnako tak si ho pamätám v Expendables 2. Avšak ten jeho hlas je neznesiteľný. A celkovo v tomto filme tým Angličanom skoro hovno rozumieť. To by bola radosť robiť titulky podľa odposluchu. Zaujímavú postavu hrá aj Louis Mandylor, ktorého len ťažko rozoznať od jeho rovnako hereckého brata Coastasa, známeho zo série Saw. V snímke sa dostane na nespočetne veľa bitiek a dočkáme sa aj jednej fatality upilovanou brokovnicou. Celkom dobrá jednohubka na polnočné premietanie. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jeho strýcem je kaskadérská legenda Vic Armstrong, synovec Jesse V. Johnson se ostatně řady jeho projektů účastnil coby kaskadér. A pak zkusil režii. Vzniklo několik nevýznamných béček. Pak spojil síly s hbitým (tady navíc dost ostrým) Britem Scottem Adkinsem a začalo se blýskat na lepší časy. A Avengement je možná vrcholem jejich spolupráce. Těch devadesát minut sice jedeme podle šablony, která ale vůbec není zlá a prakticky nenudí. A hlavně dává Adkinsovi prostor pro jeho fyzické schopnosti. I když někoho možná zklame víc chlapských pěstí na úkor pověstné akrobacie. Vlastní krví podražený a zlomený hrdina nachází mezi zdmi nejdrsnějšího britského vězení nový smysl života. A postupně se dozvídáme, z jakého důvodu dostane několik britských zrzků v jedné londýnské knajpě za uši. Čtyři hvězdy nedám, ale našlapané je to náramně. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Film se celý kompletně natočil ve Velké Británii. (herr_carter)
  • Jako bojový koordinátor na filmu pracoval Dan Styles. Jako herec je uveden v titulcích u postavy Newbold. (Rominator)
  • Po závěrečných titulcích následuje nezkrácený sestřih filmové scény, která byla ve filmu kratší. (Rominator)

Reklama

Reklama