Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Tohle pokračovaní je jen parodií sama na sebe. Všechno nevysvětlené z prvního dílu se dozvíme hned na začátku. Ve své podstatě je mi vlastně jedno, jak to všechno skončí, kdo uteče a kdo koho zmlátí. Ten cílený tlak na akční stránku je strašně nepříjemný a hezounek z prvního dílu tady je jen do počtu. Jsem rád, že konec zůstal nezodpovězen a doufám, že nám nikdo nezkusí servírovat třetí díl. Tohle byl oproti jedničce značný propadák. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Pochválit je třeba námět a obecně kostru příběhu. Bohužel samotná realizace plná neschopných teenagerů s jejich dětinsky naivním přístupem a místy až úsměvnými záběry a nesmyslnými řešeními či motivy to sráží hrubě dolů. Mohl to být hodně dobrý film, ale muselo by to být uděláno trochu dost jinak a s úplně jiným castingem a přístupem k obsahu. (32%) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

První díl nepostrádal určitou naléhavost a emoce, které samotné rozřazování přinášelo. Ten druhý v tomto ohledu poněkud ztrácí, protože to stěžejní z předešlé části je tu do určité míry popřeno. I přesto se ale jedná o slušnou jednohubku, která i díky krátké stopáži slušně šlape a své si odvádějí i herci. Na třetí díl se rád podívám. 60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

První díl jsem neviděl nicméně mám ho stáhlý a mám to v plánu jelikož mě to bavilo. Jinak film je v podstatě kopírka několika předchozích žánrových filmů v jednom (nebudu řešit co bylo dříve nebo nebylo) máme zde někoho kdo, když neudělá zkoušky umře (Divergence a její pokračování) pak zjistíme, že to tak není, ale on žije kdesi v podzemí kde musí pracovat (Labyrint a jeho pokračování). a na závěr boj proti prezidentovi (Hunger Games , i když tady se dá v podstatě napsat taky jakýkoliv z těch zmíněných). To s tím prezidentem a tou ženskou co byla u něho nápadně připomíná třetí díl první část Divergence nedal bych moc za to, že bude někde v popředí a v dalším díle pokud bude ho bude chtít sesadit. P.s. menší spoiler proč ty informace neposlal té ženské na mail nebo na mobil nebo to mohl dat třeba na internet, darknet a podobné bylo by to jednoduší než jezdit někam pořád s disketou jak ocas. P.s. 2 horor to teda opravdu není ()

DJMaroko odpad!

všechny recenze uživatele

Loganovi "Lulanovi" bych to jeho debilní páčo neraději opálil letlampou. Film určený leda tak pro TV Barrandov. Začátek se vyvíjel nadějně. Herecké výkony a projevy otřesné. Čím déle se koukáte tím je to stupidnější. A to budou asi točit třetí pokračování ?! Začínal jsem na třech bodech, ale konec si vykoledoval naprostý odpad. A kdo tomu tak označení Horor proboha asi nějaký magor ?! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama