foto

Gary Kasper

  • nar. 22.5.1958 (60 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Army of One
The Thinning: New World Order
2015 The Hunted
2014 Mstitel bezpráví 2
2009 Asteroid Kassandra (TV film)
Gurdian
2008 Žízeň po krvi (TV film)
2006 Hon na orla: Bod dopadu
2005 Duck
My Demon Within
2003 Barbarian
Revolting Dead, The
2002 Red Serpent
1999 Lavina
1997 Guardian, The (TV film)
Protektor
1996 Josh Kirby: Bojovník s časem: Vejce z roku 70 milionů před naším letopočtem
Vládce času (TV film)
1995 Deadline for Murder: From the Files of Edna Buchanan (TV film)
Final Equinox
Tough and Deadly
1994 Klec rychlé smrti
Mladý dračí ninja 2
Ocelová aréna
1993 Zabiják
1992 Tajné hry
1989 Únos (TV film)
1987 Alamo: Třináct dní ke slávě (TV film)
Árie
1986 Příliš mladý aby zemřel
Vražda v uniformě (TV film)
1985 Hledání vidiny
J.O.E. and the Colonel (TV film)

TV seriály

2017 Myšlenky zločince (TV seriál)
In the Dark (S12E17)
2016 Scare PewDiePie (TV seriál)
Supergirl (TV seriál)
Myriad (S01E19)
Falling (S01E16)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Zákon nabídky a poptávky (S06E24)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Léto ve městě (S02E01)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Hraniční pásmo (S04E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Manhattan, AZ (TV seriál)
1999 Battle Dome (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
1997 Conan (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
Roseambo (S09E09)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
1994 Blesk v ráji (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Dangerous Curves (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Raven (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Major Dad (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2003 Scare Tactics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace