Reklama

Reklama

Skoro přátelé

  • USA Almost Friends (více)
Trailer

Kdysi slibný mladý šéfkuchař Charlie je dnes demotivovaným dvacátníkem, žijícím doma s matkou a nevlastním otcem. Pracuje v malém kině a sociální život mu obohacuje jen jeho nejlepší přítel Ben. Do jeho světa však nečekaně vstoupí Amber, baristka, kterou je Charlie okouzlený. Amber má však vlastní rozptýlení - příživníckého spolubydlícího, přítele závodníka Brada a neustálé plány odstěhovat se do New Yorku. Charlie tak musí řešit jeden konflikt za druhým. Jak se nakonec se situací vyrovná? (SPI Film)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (19)

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Typický příklad filmu, který tady má hodnocení pod 60 % a hromadu tříhvězdičkových recenzí (včetně té mé) a stejně to může být příjemná záležitost. Není to nic světoborného, nijak extrémně zajímavého konceptem, dialogy nebo kamerou, ale i ta obyčejnost, se kterou tvůrci pracují, funguje velice dobře a obyčejní herci podávají obyčejné výkony, které přesně sedí na to, co (a koho) hrají. Nedělní film jako vyšitý - dejte si k tomu něco dobrého a odpočiňte si. Víc nečekejte ;) ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Tento film. táhne Freddie a táhne ho dobře, je to zajímavý příběh mladého chlapce, který se snaží o první přítelkyni.No příběh místy nuda, ale.doly Freddiemu to šlo dokoukat.Film měl zajímavé zvraty, napr.kdyz Charlieho otec okradl svou bývalou rodinu nebo když Charlie na něj poslal policajty, ale všechno to nějak zapadlo.v příběhu.Za mě 50%, ale jak říká Janek Ledecký, poctivých. ()

Reklama

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Poslední dobou narážím na nějak mnoho takových filmů. Film, který není ničím zvláštní (až na sympatické herecké obsazení), ze začátku si říkám "Co to je, tohle? To jako fakt?"... a pak najednou, pomalu, mne to začne zajímat, čekám, co bude dál, jak se to vyvrbí... a nakonec je z toho něco sice úplně jiného, než co jsem čekal, ale je to vlastně velice příjemný film ze života o životě... a je to vlastně dost fajn. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velice umírněná lehce romantická dialogovka s příjemně civilními hereckými výkony a poklidnou atmosférou. Film neřešící žádné mega složité životní situace, ale všední radosti i starosti young-adults a to inteligentní a místy i docela vtipnou formou (scéna ve výtahu vede). V postavě Charlieho Brennera navíc není vůbec těžké se najít. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Film si žiada tú štvrtú hviezdu, ale nejako ju tam ani zaboha nemôžem natlačiť. Príjemne sa na to pozeralo i napriek prvej tretine plnej trápnych klišé scénok. Ale potom ma film prekvapil svojimi nečakanými dramatickými zvratmi. Navyše hlavný hrdina vypadal ako mladšia verzia Matthewa Goodeho, ktorého mám veľmi rád a aj preto mi bol sympaický. Asi som postrádal viacej humoru a občas som sa i pristithol pri myšlienkach, že zaujímavejšia by mohla byť verzia bočného príbehu toho týpka, čo mal všetko v paži a začal baliť Charlieho kámošku. Tri, ale veľmi silné tri! 65% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama