Reklama

Reklama

Behind You

Trailer 1

Recenze (20)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dve sestry sa po smrti matky nasťahujú do domu k svojej nevraživej tete. Tá ich neprivíta s nadšením, keďže vie, že jej dom je obývaný zlým duchom, ktorý by rád opäť žil. Sledovateľná duchárina, ale žiaľ len priemerná, nie veľmi výrazná, ani zaujímavá, ani veľmi desivá. Pozrieť, zabiť čas, vymazať a zabudnúť. Najmä to posledné príde neskutočne rýchlo. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A já zas půjdu proti proudu ostatních hovnocení a ohovnotím to silně nadprůjemně, jelikož sem se u toho málem posrala. Všichni dva lidi, co čtou mé komentáře pravidelně (já a Alík) víme, že sem exkrementně zbabělej tvor, co se bojí prakticky všeho. Jasně, občas se často najdou "horory" u kterých se ani já nebojím, ale to většinou proto, že jde o strašlivé sračky a nebo tak zvané horory pro 12ti letý, co se pak cejtěj hrdě, že se nebáli. Krásný příklad It: Chapter Two nebo Annabelle 3. Jenže jak je někde zrcadlo, v tom zrcadle vlasatá, vychrtlá, scvrklá holka, navíc mrtvá a navíc je démon, tak máte skoro jistotu, že budu mít infarkt co čtvrt hodinu. A když jako bonus posedne menší, roztomilou blonďatou holčičku, která pak chce stůj co stůj opíchat svojí starší moc roztomilou blonďatou ségru, tak to už si vzpomínám na vraždící malou svini v, ještě normální, Annabelle 2, zrychleně dýchám a mám strach, že obě přijdou opíchat i mě. Nesnáším roztomilé děti s nožem jak z Halloweenu v ruce. Překvapivě už od dob Halloweenu. A navíc film lže. Bubáková nebyla za nima. Ta píča byla všude! Za nima, před nima, nad nima, pod nima, vedle nich a i v nich !! No tak to mi ho vyndej, kdybych ho měla...Mít v jedný ruce zrcátko, v druhý střep a čekat, kdy v něm spatřím bubu, abych se mohla bránit, to se radši teatrálně podříznu hned v první minutě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zrcadla jsou prevít už tím, že všechno obrátí, natožpak co se nachází za nimi... Sestry Olivia a Claire ztratí maminku, otec je bůhvíkde, a tak je spolupracovnice jejich matky odveze tetě Beth. Ta bydlí v rozsáhlém ponurém domě, sestry nevítá a navíc je čarodějnice. Tak trochu čarodějnice, ale to není největší nebezpečí. Skutečné zlo číhá ve sklepě domu. A pak už jen stačí, aby Olivia osvobodila část zakrytého zrcadla v koupelně a věci dostanou rychlý spád. Duchařiny nijak nemusím, anžto zřídka bývají strašidelné. Tahle je vcelku obstojná, byť nic nového do žánru nepřináší. Ocenil jsem, že digitální bubáci byli vcelku vynecháni (těch pár kratičkých záběrů nepočítám) a že došlo na mrtvé. Nejlepší je temný vizuál a stísněná atmosféra domu. Paprsky deroucí se s obtížemi dovnitř jsou krásné. Solidní hudba a v závěru dojde na napětí. Na jedno podívání, proč ne. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Víc tuctovější duchařinu už jsem si na dnešní večer vybrat nemohl. Jako ono to vypadá na oko celkem dobře, atmosféra taky ušla, ale prostě Behind You se neliší ničím, od stovek dalších průměrných duchařin. Plakát temnější, než samotný film. (80. hodnocení) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem že při nastěhování sester k tetě začne to pravé hororové, bohužel se nestalo. Atmosféra byla místy slušná ale příběh prostě nedokázal být dvakrát napínavý nebo děsivý, škoda dalšího hororu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sestry, které jsou už samy o sobě poněkud divné, jsou nuceny se nastěhovat k tetě, která je protivná jak pondělí, ačkoliv to se dá pochopit, protože u ní v domě bydlí strašidlo. V zrcadle. Překvapivě. Pak už stačí třikrát vyslovit formulku (kde už jsme to viděli) a zlo je venku. První, co mě uhodilo do očí, bylo neskutečně nesympatické obsazení. Ale budiž, říkal jsem si, hlavně a se straší. A to tak úplně nevycházelo. Taková ta příprava byla slušná. Barák dával solidní prostor, filtrovaný vizuál také nebyl úplně k zahození a nakonec i ten provařený zrcadlový duch se sem hodil. Jenže víc než cokoliv jiného se tu kecalo. Občas se tu objevil nějaký žánrový střípek, ale to spíš aby se neřeklo. Napravit to mohlo finále, ale během něho zhasla prakticky všechna světla. Samotného bubáka si člověk také moc neužije. Občas se mihne v zrcadlových střepech, ale jeho zjevení jsou naprosto nicneříkající a nudná. A takhle se dá vlastně charakterizovat celý film. 30% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pečovatelka dá po smrti jejich matky dvě neteře do domu k jejich příbuzné s tím, že chce jít se starým na dovolenou. Jejich příbuzná je trochu cáklá a kdysi ´´zavraždila,, kohosi v domě má všude zakryté zrcadla s tím, že tam žijí entity, které přes ty zrcadla chtějí jít do našeho světa. Není to špatný horor těch 31 procent aktuálně je těžký úlet jsou daleko horší záležitosti co mají více procent navíc se potvrzuje pravidlo , že čemu dá Psychor málo hvězd je kvalitní ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Milujem duchariny tohto štýlu, no väčšinou bohužiaľ narazím na priemer alebo skôr podpriemer ako tomu bolo tu.Pritom to začalo naozaj dobre.Nejaký démon v zrkadle, ktorý sa chce dostať von.Áno je to obohraté ale to by mi vôbec nevadilo. Čo mi však už vadilo sú nulové lakačky (jedna sa ako tak dala) , démona neuvidíme v plnej forme čo je škoda pretože nevyzeral najhoršie no a klasicky tupé postavy ktoré vreštia. Jediný sympaťák tam bol ten chlap. Strašenie príde na konci ale tiež je to skôr len hľadanie malej kde nič poriadne nevidno . Slabé, slabé veľká škoda, potenciál to rozhodne malo. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsia podhodnotena zalezitost na CSFD,ale srat na to,mna to oslovilo hlavne atmosferou,miestom,kde sa to odohravalo,herci boli sympaticki,nechybalo ani napatie a bolo to aj trosku strasidelne,horory s duchmi ma bavia a tento bol do pohody...:-) ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

"Jednohubka“ so známymi prvkami, miestami až príliš snažiaci sa kopírovať klasické a známe šablóny. Tvorcovia by určite mohli viac variovať s príbehom, ako aj lepšie využiť možnosti daného domu. Z hereckej stránky mladé herečky sú dominantnejší. Otvorený záver, čo diváka už v podstate neprekvapuje. P.S.: Myšlienka, že s arašidovým krémom sa podarilo vyhnať zlého démona z tela mladého dievčatka, len na prvý pohľad sa zdá byť zaujímavým. Osobné hodnotenie:  69% (**) ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Dvě sestry se po smrti matky nastěhují k tetě, která je ale tak trochu cáklá. Všude po baráku má rozmístění zrcadla, protože má pocit, že se dovnitř chce dostat duch… Zase omletá odrhovačka se zrcadly a duchu v nich. Nějak mě to nebavilo, zezačátku šel děj okamžitě na věc, vypadalo to skvěle, a pak se to zvrtlo, bylo to hrozně nezáživné. Žádná pointa, žádný děj a ani nápad. Mladší děcko bylo navíc tak tupé, že jsem mu v jednu chvíli tu smrt fakt přála. ()

Jenn odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak příšernýho sem už dlouho neviděla, neuvěřitelně nesympatický herci, co mě štvali od začátku (no ten chlap ušel), debilní příběh, debilní jednání postav, debilní dialogy, bože, proč sem se na to dívala?!! Jediný malinký plus má samozřejmě hudba. Neskutečná slátanina. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

"Mirror, mirror, open wide. Let this spirit come inside."6ti hodinový kousek Behind You přináší velice neobvyklé praktiky vymítání za pomoci... Neřeknu, musíš se podívat 😂 Na zabití času, hodně pomalu a občas trošku bolestivě se to dá jednou přežít bez újmy. ()

DeLonge 

všechny recenze uživatele

A máme tu další neuvěřitelnou horůrkovou kokotinu nejvyššího kalibru. Jednoznačně určeno pro 12leté děcka nebo zastydlé puberťáky. Jedinou výjimkou jsou lidé, co se bojí neviditelného strašidla, které to kurevsky umí s dveřma. Pro šťastlivce, kteří ještě toto veledílo neviděli následuje stručný popis děje. Berte ho jako varování, jaxe této demenci na sto honů vyhnout. Hlavní údernou sílu zde tvoří hvězdný čtyřčlenný tým. Ve složení: malá blonďatá sviňka, větší blonďatá sviňka, tetka praštěná traverzou a její amant s dokonale tajemným výrazem jako hrad v Karpatech. Tato fantastická čtyřka běhá zmateně po starém domě, buší na dveře, jenž jim nejdou otevřít a láduje do sebe arašídové máslo. Paxe všude zhasne a oni se vybaví baterkama, lampama a skleněnými střepy. No fakt nekecám, byly to opravdu střepy!! A zase začnou bezradně běhat sem a tam a samozřejmě bušit na dveře, které kupodivu opět nejdou otevřít. A ještě u toho ječí a vřeští jako smyslů zbavení. Občas někdo zmizí, paxe zase objeví. Občas někomu hrábne, pak mu zase odhrábne. Nakonec hrábne všem a v úplném závěru hráblo i mě. Jedna malinká pidi hvězdička za 2 věci. Jednak jsem zjistil, že až na mě někdy vyskočí nějaký bubák, tak prostě jen rozbiju nejbližší sklo a kouskem střepu z něj jednoduše udělám sójovku. A taky za ten naprosto nedobytný dům, kde nefungují absolutně žádné dveře. Tomu říkám kurevská ochrana před zloději. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

No žádná sláva pane Ránda... Sice něco tam duchařilo, ale... mělo to celkem velkéééé trhliny v příběhu. První "pokus" o vymítání ducha z těla ven sice vyšel, ale duchcá pak poletovalo v baráku. Závěr byl poměrně nesmyslný, bo tetka sice skapala, ale co??? najednou bylo po duchcá??? divný, divný ;-) A co ta policie?? kdo tu zavolal... No nic... jak píše kolega - na jedno zkouknutí ano, ale zítra se TO z hlavy vypaří, jako onen duchcá z těla. ()

DyingAngel 

všechny recenze uživatele

Celú dobu som čakala, čo vyjde z toho zrkadla... A režisér nenabral ani trochu slušnosti, aby divákovi ukázal ducha v plnej kráse. Dve sestry boli veľmi sympatické, atmosféra domu tiež ušla, a to bolo asi tak všetko. Prečo toto točia? A prečo sa vlastne my na to pozeráme? Ja neviem, kedy príde na scénu kvalitný horor. Ten zrejme vymrel spolu s “normálnou" dobou. ()

sadsammy 

všechny recenze uživatele

Neztracejte cas, neda se to povazovat za horor, jen nejaka typicka rezijni snaha udelat z nicmoc pribehu a lacnych lekacek nejakou dobrou podivanou. Jedine co na tom bylo dobre je to, ze herci docela dobre to ohrali, ostatni veci nestoji za to. ()

Reklama

Reklama