Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leoš Mareš a první pravá late night show v České republice! VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi... (TV Prima)

Recenze (117)

AspireHD 

všechny recenze uživatele

Myšlenka dobrá (Ještě aby ne, když je americká), ale takových pokusů už tu bylo skutečně mnoho, až je trochu komické, že se stále neponaučili. Hry jsou sice zajímavým nápadem, ale nejsou většinou vůbec vtipné/zábavné - možná jen nechtěli úplně kopírovat Jimmyho. Mareš začíná první díl s tím, že si takovou show přál už dávno a konečně se mu to splnilo, ale není uvolněný, respektive mi přijde, že ho svazuje štáb, který za celou show stojí a nedovolují mu žádnou improvizaci. Kombinace Hezuckého a Mareše by šla využít mnohem lépe, kdyby to bylo celé v jejich rukách. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Tak velké očekávání a musím říct že jsem docela zklamán, ještě určitě nezatracuji, ale opravdu jsem čekal více. V rádiu jim to šlape bezvadně, oba vystupují všude možně, ale zde se mi zdál začátek takový rozpačitý, až nervózní aby vše klaplo a vše se lidem líbilo a to byla možná ta chyba. Uvidíme co bude dál, bude záležet i na pozvaných hostech... Takže zatím průměr 3* a 45% ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

"virbl prosím......dámy a pánové pravá a nefalšovaná česká late night show". "Vau", "vau" a ještě jedno "vau". "Vau" na tím jak se v tom ostřílený Mareš plácá. "Vau" na tím jak z jinak zábavných společníků talk-show dělá neškodné beránky. "Vau" na třemi výkřiky za pořad věrného nohsleda Hezuckého, které mají spasit tonoucího se. "Vau", "vau" a ještě jedno "vau". Já osobně Leoše Mareše jako profesionála uznávám, když bylo odejito jeho QI z obrazovek TV Prima jsem týdny probrečel do polštáře (bylo by spravedlivé podotknout, že už zde si nebyl Mareš příliš jistý v kramflecích a pořad stál především na pozvaných hostech), ale tenhle plagiát zavedených zámořských playerů je hodně slabá "Amerika ve spreji", taková naše malá "latté light show". ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Abych to mohl ohodnotit musel jsem se podívat čemu jsem dal hdnocení odpad, a musím říci, že odpad to ještě není. On je to vlastně pořad na který se v republice už nějakou chvíli čeká, párkrát už tu něco podobného bylo, ale vždy to nebylo ono, teď to tu máme znovu, na produkci se nešetřilo, vše je téměř jak má být, jen z nějakého důvodu zvolili špatného moderátora, dát Merešovo místo Hezuckému a sehnat pár lepších lidí co vymýšlí ty dialogy a podobně, mohl by to být super pořad, takhle je Krauz 300* lepší MRGS 200* a tohle se sotva drží nad propastí odpadu. ()

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Když se u nás rozjede nějaký pořad, například Partička (tímhle jí nechci obhajovat, moc jí nemusím), nadáváme, proč není jako pořady z USA, že ty jsou lepší. Late Night Show se ve velkém rozjeli už dávno v USA a u nás se konečně někdo snaží o podobný formát. Za to je třeba chválit, někde je třeba začít a věřím, že časem se nejenom bude napodobovat formát z USA, ale i kvalitativně se přiblíží. Nikdy se nestotožní s Americkou kvalitou, ale to ani naše televizní osazenstvo, ale pořád má na víc než tohle (hwv Mareš má provokativní vtipy pro mladé publikum v tom vidím určitý potenciál.) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno