Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leoš Mareš a první pravá late night show v České republice! VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi... (TV Prima)

Recenze (117)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, jak to dopadá, když se česká produkce snaží o "Ameriku", ale bohužel Leoš Mareš není Jimmy Fallon. Celé to působí amatérsky, trapně a sladěné je to asi jako tlustá žena v minisukni, na kterou je beztak zábavnější pohled než na tuto show. Na druhou stranu je třeba uznat, že se to v průběhu lepší a jednou to třeba bude snesitelné každý den. Moje hodnocení 35%. ()

pan_Bily odpad!

všechny recenze uživatele

Leoš Mareš jako osoba mi nevadí, v rádiu je mám rád s Hezuckým, tam je to dost dobrý. Nevadí mi ani jako moderátor různých těch společenských akcí, vyhlašování anket, soutěží apod. Ale tohle je úlet. Na takovýhle pořad to nestačí. Celý ten pořad působí nuceně, jakože vznikl za každou cenu, protože někdo takový pořad s Marešem prostě chtěl (jestli to možná nebyl on sám). Snaha o odlišení, či o přidání dávky (možná netradičního pro tento formát pořadu) humoru, zařazením soutěží s hosty se už vůbec nezdařila. To je spíše trapné a ještě víc to táhne dolů. První moje myšlenka vedla ke srovnání s pořady Jana Krause či Karla Šípa, které patří k mým oblíbeným, proto jsem dal nemilosrdně nejhorší hodnocení. I když možná tady ani nebylo ambicí se těmto pořadům rovnat a je to i maličko odlišný typ či formát talk show, tak si nemůžu pomoct. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Skoro je mně to až líto, jak se to (zatím) nepovedlo. Leoše mám vcelku rád, pořád si myslím, že patří k našim nej moderátorům, ale tohle prostě není ono. Dělat talkshow není jednoduchá věc (zvlášť v konkurenci J. Krause, co si budeme povídat). Je tady patrná inspirace Amerikou, to by bylo v pořádku, ale to provedení už je pak horší. Problém je, že Leoš s Patrikem (nevím, proč sedí někde mimo u nějakýho bzučáku?!) umí výborně improvizovat, ale tady to nedávají moc najevo, je to hodně strojený, připravený, naučený a nepůsobí to přirozeně. Hry jsou v tom naprosto zbytečný (a nevtipný), ty bych úplně zrušil a radši se víc věnoval hostům. Uvidíme, jestli dojde k nějakýmu poučení a časem to vykrystalizuje ve větší zábavu. P.S.: Leoši, odpusť si prosím ty výkřiky "eeeej, oooouu, yeeaah, wuaaa", ještě k tomu skoro chybí "c´mon, check it out" a bude sbírka kompletní, toto fakt ne! EDIT 22.9.2015: Zvedám hodnocení, protože je vidět jasný zlepšení, Leoš evidentně dal aspoň na některý rady diváků a je to poznat. Pokud takhle bude pokračovat, má určitě šanci to posunout. ()

AngryPotato 

všechny recenze uživatele

Není to bůhvi jaký zázrak, ale show je postavená především na Leošovi a ten svojí úlohu plní nadprůměrně. Měl jsem možnost být na natáčení a styl se mi líbil. Myslím, že když bude Patrik Hezucký více rejpavý a hosté se víc odvážou, může to být ještě dost zábavná podívaná. Určitě tomuto projektu držím palce :) ()

Fajla odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem poprvé viděl Tonight show s Jimmy Fallonem, byl jsem nadšen tím vtipem, spádem a hlavně neuvěřitelnou všestranností hlavního protagonisty. Zároveň jsem věděl, že něco podobného může v našich končinách vzniknout jen velmi těžko. Mám pocit, že aby vznikl zajímavý a úspěšný pořad, není potřeba vždy kopirovat zahraniční koncepty, ba to většinou ani nejde. Jsou samozřejmě věci, co se okopírovat dají - znělka, formát studia, celkový vizuál, atd. To nejdůležitější ale nikdy neokopírujeme. V našich končinách není moc známých tváří, na které bych byl v podobném pořadu zvědavý. Kohák je možná jedna z výjimek, ale ani on to nezachrání. A hlavně, nemáme Jimmy Fallona. Mareš může být úspěšný moderátor všemožných akcí a ranní show na E2, ale tohle už je zkrátka mimo jeho ligu. Nechci být hater [hejtr], byl bych mile překvapen, kdyby se nám podobná show v našich končinách povedla, ale většina našich nových televizních pořadů (většinou kopií svých zahraničních předloh) je stále plná takové divné trapnosti a patosu, kterých se ne a ne zbavit... Snad to někdy přejde... (0%) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama