Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Leoš Mareš a první pravá late night show v České republice! VIP osobnosti, zajímaví hosté a mimořádné vstupy Patrika Hezuckého. To vše okořeněno vtipnými až bláznivými soutěžemi... (TV Prima)

Recenze (117)

L.O.T.R 

všechny recenze uživatele

Čistá KOPÍRKA AMERICKEJ show Late Night With Jimmy Fallon! Bohužiaľ Show Leoše Mareše je strašná. Sám Leoš je síce výborný moderátor ale nie pre takýto typ relácie. Jan Kraus sa musel do pozície najlepšieho českého zabávača šplhať veľmi dlhú dobu. Takáto show sa pripravuje dlhé mesiace predtým než začne a tuto je to všetko amatérsky spravené za pár minút. Najviac ma štve že ČeskoSlovensko sa snaží kopírovať AMERIKU a ich AMERICKÉ Late Night Show ktoré sú ale NEPREKONATEĽNÉ!!! A to si Slovenský ani Český producenti nevedia uvedomiť. Smutné je ale to že väčšina našej populácie nevie po anglicky a tak je nútená sledovať tieto prízemné relácie v našich televíziách. Fakt výnimka pre Show Jana Krausa. Slabých 10% aj to len kvôli mojim sympatiám voči Leošovi Marešovi. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mareš utržený z Prima řetězu. Nelichotivá, a už vůbec ne Prima noční hodina, kdy jde tahle noční show, dává neomezený prostor Marešově egu. Nechybí provokativní narážky, drsné vtípky a četné improvizační výstupy. Ale globálně to má takovou slaboduchou formu. Jde hlavně o to, jestli to má šanci v půlnoční hodinu obstát a udržet diváckou pozornost. Má, pokud vás baví, že Mareš ze sebe hodinu chrlí úplné pičoviny, ty samé pičoviny už ze sebe nechrlí hosté a trpělivě a nudně na ty pičoviny odpovídají. Hezucký je tam v pozadí úplně na hovno. V pozdní hodinu lze na tv obrazovce provádět odvaz. Asi nejvíc si to blbnutí užívá Mareš. Divák do prvního přerušení reklamou vydrží. Pak má na vybranou - usnout, vypnout, nebo čekat, co z toho Mareše v příštích minutách zase vyleze za hovadinu. Nedůstojná late show není určená pro ty, kteří si chtějí zachovat důstojnost. U nás late show neumíme na patřičné úrovni. Tohle se moc dlouho ve vysílání neudrží. Není kde brát diváky, respektive sledovanost. Lidé ráno vstávají do práce a serou na Mareše, který se nudou kope do prdele a zve do své show ty nejmarnější VIP hosty v zemi. Šanci lze tomu dát. Z pičovin se to sice nedostane, ale čekat něco lepšího, by byla utopie. Viděl jsem horší pokusy o napodobení formátu, který se v zahraničí těší značné oblibě. A když to v budoucnu zmizí z vysílání, dobře tomu Mareš. Vidíte, i tahle nepovedená slovní hříčka jest důkazem, jak je Marešův trotlismus nakažlivý. 40% ()

Reklama

HMTD 

všechny recenze uživatele

Abych to mohl ohodnotit musel jsem se podívat čemu jsem dal hdnocení odpad, a musím říci, že odpad to ještě není. On je to vlastně pořad na který se v republice už nějakou chvíli čeká, párkrát už tu něco podobného bylo, ale vždy to nebylo ono, teď to tu máme znovu, na produkci se nešetřilo, vše je téměř jak má být, jen z nějakého důvodu zvolili špatného moderátora, dát Merešovo místo Hezuckému a sehnat pár lepších lidí co vymýšlí ty dialogy a podobně, mohl by to být super pořad, takhle je Krauz 300* lepší MRGS 200* a tohle se sotva drží nad propastí odpadu. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Tak velké očekávání a musím říct že jsem docela zklamán, ještě určitě nezatracuji, ale opravdu jsem čekal více. V rádiu jim to šlape bezvadně, oba vystupují všude možně, ale zde se mi zdál začátek takový rozpačitý, až nervózní aby vše klaplo a vše se lidem líbilo a to byla možná ta chyba. Uvidíme co bude dál, bude záležet i na pozvaných hostech... Takže zatím průměr 3* a 45% ()

playboy_05 odpad!

všechny recenze uživatele

Duo Mares - Hezucky znovu dokazuje, ze uz je leta za pomyslnym zenitem a velmi se priblizuji k dvojici Suchanek - Genzer, ktera taky celou dekadu zije z jednoho pochybneho uspechu Tele Tele...ono to, co bylo mozna pred lety vtipne v zacatcich Ranni show, dneska pusobi zastarale a nevkusne. Navíc Mareš je s přibývajícími léty čím dál víc mimo mísu a všudypřítomnou absenci vtipu kompenzuje často nechutnými narážkami a vulgarismy. K show jako takove, ze je to klasicka vykradacka vsech tech americkych night show bych jeste zvladl, ale to uz Prima musi opisovat i sama od sebe? Celkove je tohle strasne zoufaly zmar a recyklace...samozrejme nenechte se mylit, podobnost (vizualni i obsahova) se Show Jana Krause je zde ciste nahodna...Btw.: Hezucky je tak vyzrany zamerne? ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno