Reklama

Reklama

Elon Musk: The Real Life Iron Man

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument o životě Elona Muska a jeho inovativních nápadech v oblastech dopravních technologií, umělé inteligence a letů do vesmíru. (Netflix)

Recenze (7)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

V kostce se jedná o Chvalozpěvný dokument o Elonovi Muskovi, nic víc, nic míň. Proti Elonovi osobně nic nemám, přinesl světu spoustu úžasných věcí, jen nemám rád dokumenty, kde je divákovi vnucován jediný pohled na danou tematiku. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Stručné shrnutí Elonova života a především oslava jeho génia. Mluvící hlavy nahlíží na jeho minulost poměrně nekontroverzně a mile. Špinavé prádlo zůstalo doma. Ničím nenadchne, ale ani neurazí. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Není to dokument, ale spíše jedna dlouhá reportáž o uspesnem vizionari. "Az se umela inteligence nauci myslet, mit usudek a delat zavery, muze se diky tomu zmocnit planety. Kdo bude ovladat ovladace? Co kdyz povstane? Umelou inteligenci lidstvo vyvolava demona" rika Musk a snazi se proto o propojeni s mozkem. Spoluprace pocitacove vedy a biologie. Ve Wikipedii se o Muskovi doctete: Elon Reeve Musk (* 28. června 1971 Pretorie) je americký podnikatel, inženýr a filantrop[1]. Založil kosmickou společnost SpaceX a stál u vzniku automobilky Tesla, kterou nyní jako CEO řídí. V minulosti spoluvlastnil internetový platební systém PayPal. V lednu 2021 jej agentura Bloomberg poprvé označila za nejbohatšího člověka světa, s majetkem převyšujícím 200 miliard dolarů. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Tohle mi víc než dokument připomínalo něco, co by se dalo nazvat "Tribute to Elon Mask".  Elona mám celkem rád, ale je kolem něj i spousta negativních věcí a ty v "dokumentu" vůbec nebyly zmíněny. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele

Škoda. Těšil jsem se na dokument, dostal jsem víceméně promo na Muskovy firmy a jeho nejlepší produkty. Tím neříkám že jsou špatné, jen mi přišlo, jakoby tenhle "dokument" dělalo vyloženě jeho PR oddělení, než někdo zvnějšku. "Yes is yes, maybe is yes and a no is just a delayed yes." ()

Hodnotim 

všechny recenze uživatele

Dokument, ktorý vyšiel ešte predtým, než Muskove kontroverzie začali v plnej miere prenikať na svetlo sveta, než neprišlo fiasko s Twitterom (X) a než ľudia nezačali jeho imidž najchytrejšieho človeka v každej oblasti spochybňovať. Dnes už mnohé z vecí, povedaných v dokumente, vyznievajú komicky alebo smutne. ()

Reklama

Reklama