Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vražda Berišova protivníka v Rovinji nasměruje policii ještě blíže k Urošovi. Atentát na hlavu mafiánského klanu Berišu, při kterém byl smrtelně zraněn i jeho syn, je pro všechny velký šok. Útočníci měli na sobě policejní uniformy. Berišovy lidé obsazují nemocnici, aby Dardana a jeho syny ochránili. Berišovi už došlo, že zradil někdo z jeho lidí... (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle průběhu sedmé epizody to vypadá tak, že byly mé případné obavy z vývoje druhé poloviny seriálu úplně zbytečné. Uroš Perić se stále zoufale snaží o záchranu svých blízkých, čímž si vytváří stále další a další vnitřní démony; kromě toho se tvůrci evidentně rozhodli, že přišel čas pro eskalaci napětí mezi konkurenčními "firmami". Jako obvykle jsem se dočkal parádní atmosféry i dalšího ždímáni lidské psychiky, ale v tomto případě jsem měl taky pocit, že byl celý díl podstatně akčnější. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díly jsem neviděl. Na srbské poměry to není až tak špatný. Tenhle díl : 4 * a 72 %, jsem zvědavý na další . *** Dal bych to do Zajímavostí, jenomže když mi je furt cenzurují, můžu to napsat aspoň do Recenze : ve 4.minutě tohoto 7.dílu se objeví Škoda s černohorskou SPZ : UL AB102 . To jen tak na okraj ....  . ()

Reklama

Galerie (30)

Reklama

Reklama