Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Interpol už ví, že se všechny vzorky posbírané na místech vražd shodují s Urošovým DNA. Ale má svázané ruce, protože, jak mu bylo řečeno: "Všechno neřídí Interpol, tady jsme v Černé hoře..." Policie vtrhne k Urošovi, ale marně. Ani jeden z rodičů netuší, co se stalo Uně. (Česká televize)

Recenze (3)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl byl výrazně lepší, napětí postupně graduje : 5 * a 76 % . P:S.: vůbec mě nepřekvapuje, že ten největší psychopat mezi mafiány je homosexuál. V českém filmu/tv-seriálu by se to neojevilo ani náhodou, to by hned levičáci spustili hysterický řev o diskriminaci ....  . ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani v deváté epizodě se tvůrci nenechali zahanbit, nesnížili se k obvyklým seriálovým scénáristickým praktikám a nenatočili díl plný nudné vaty, jen aby se dosáhlo požadovaného počtu pokračování. Naopak, stále drží stabilní kvalitu, opět pozdvihli děj skvělou (i když ne zrovna optimismus budící) atmosférou a znovu si rýpli do často bezzubých mezinárodních institucí. Chvílemi mám pocit, jakoby cenzoři pohyblivých obrázků byli natolik vytížení, že jim seriál proklouzl mezi prsty. Takovéto záležitosti jsou totiž v poslední době tak běžné jako zelení králíci. ()

Reklama

Galerie (26)

Reklama

Reklama