Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Čínskou komunitu omezují nové zákony a Ah Sahm se členy gangu Hop Wei si láme hlavu nad tím, jak se uživit. Mai Ling upevňuje svoji moc. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani v třetí sérii Bojovník nezakolísal a dodal svou obvyklou vysokou kvalitu, od příběhu, přes výpravu a herecké výkony, až po bitky. Byť od posledního dílu jsem čekal trochu větší akční inferno i emocionální rozstřel. A obešel bych se bez vedlejší linky s gayi, která mi přišla nezajímavá a zbytečná. ()

OsahuKimina 

všechny recenze uživatele

7/10 Jsem vážně rád, že tak trestně přehlížený seriál plný intrik, politikaření a poctivého, surového bojového umění byl po pauze obnoven. Bohužel příběh nedokázal navázat na vyšponované tempo děje z předchozí série. Příbeh se nikam pořádně neposouvá a trochu zlenivý v repetitivnost těch samých problémů hlavních postav, až do posledního dílu, kde přišel konečně potřebný zlom. Příjde mi, jakoby sami tvůrci z počátku nevěděli kam s tím směřovat. Kvalitu, ale rozhodně seriál neztratil! Stále je to třeskavá podíváná. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série měla zkraje slušně našlápnuto být zatím nejlepší sérií, nicméně zběsilé tempo se velmi brzo zpomalilo a zbytek je standardní Warrior, což ale ve výsledku není vůbec málo. Akce je stále parádní, stabilně se intrikaří a samozřejmě nechybí pár slušných zvratů. Závěr pak připravil půdu pro další sérii, která by pro uzavření příběhu byla potřeba a doufám že vznikne…70% ()

motyka52 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, už se tam objevuje jistá kolovrátkovitost. Dokonce se mi zdá, že občas stačí mít seriál zapnutý jen na pozadí nebo si na pět minut odskočit na hajzlík a stejně člověk o nic nepřijde, pokud zrovna nepromešká nějakou bitku. Ničím to nepřekvapí a asi ani moc nechce. Opravdu velké momenty (viz 9. epizoda druhé série) tady chybí. Kdo je pro příběh trochu důležitější, ten s největší pravděpodobností neumře. Fakt by tomu prospěl nějaký úkrok bokem, nějaké osvěžení, rozumný twist. Samotný závěr byl v tomto ohledu nadějný, ale je otázka, jestli někdy nějaká čtvrtá série bude. Sice to tady teď víceméně kritizuju, ale pořád je to velmi slušná kungfárna s prvotřídními bojovými scénami (kterých ale žel bohu pocitově taky ubylo). Jen teď už máme dvě další série na porovnání. A ty byly lepší. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je horší než předchozí dvě. Ale ne ve smyslu, že je špatná. Jen se změnila ta úžasná atmosféra, kde na vině je hlavně posun děje do jiných fází, příchod nových postav a úbytek postav, na které jsme byli zvyklí. Možná má vliv i odstup tří let, kdy byla tato řada natočena, i když přímo navazuje na druhou. Nutnost zařadit do této série i žluté buzíky opravdu nebylo pro děj nutné. Spokojený jsem byl s koncem série (seriálu?), kde postupně došlo k různému zúčtování a konec nebyl ani happy end, ani na prd. Prostě určitý konec a život jde dál. ()

Galerie (160)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama