foto

Olivia Cheng

  • nar. 20.8.1979 (40 let)
    Edmonton, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 S.W.A.T.: Under Siege
2016 Mission NinetyTwo: Dragonfly
2015 Marco Polo: Sto očí (TV film)
2014 Deeper
2013 Blink (TV film)
Embrace of the Vampire
Guess Who's Coming to Christmas (TV film)
Signed, Sealed, Delivered. (TV film)
Útok na Wall Street
2012 Děsivé podezření (TV film)
It's Christmas, Carol! (TV film)
Zklamaná důvěra (TV film)
2011 House, The
Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2010 Letos nepeču (TV film)
2009 Messages Deleted
Nora Roberts: V pravé poledne (TV film)
Zlo přichází (TV film)
2008 Umění války: Zrada
2006 Goose on the Loose
Prolomená stezka (TV film)
2005 The Christmas Blessing (TV film)
2004 The Twelve Days of Christmas Eve (TV film)
2003 Hollywoodské manželky (TV film)
Na mou čest (TV film)
2000 Tenkrát na východě

TV seriály

2019 Bojovník (TV seriál)
If You're Going to Bow, Bow Low (S01E10)
Chinese Boxing (S01E09)
They Don't Pay Us Enough to Think (S01E08)
další epizody (10)
Deadly Class (TV seriál)
Sink With California (E10)
Kids of the Black Hole (E09)
The Clampdown (E08)
další epizody (6)
2017 Arrow (TV seriál)
Second Chances (S05E11)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Marco Polo (TV seriál)
Společenstvo (S02E10)
Bílý kůň (S02E08)
Hadí podmínky (S02E06)
další epizody (8)
2014 Marco Polo (TV seriál)
V nebeském právu (S01E10)
Uvěznění (S01E09)
Bod zlomu (S01E08)
další epizody (10)
Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
The Flash (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2013 Arrow (TV seriál)
Tři duchové (S02E09)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Ripple of Hope (S02E08)
2011 Flashpoint (TV seriál)
A Call to Arms (S04E13)
Hranice nemožného (TV seriál)
Světluška (S03E10)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Heuréka – město divů (TV seriál)
Protnutí minulosti (S04E05)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Lupičská ukolébavka (S02E08)
2006 Krevní pouta (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Nový svět (S03E01)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)

Dokumentární

2007 Iris Chang: The Rape of Nanking

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky