foto

Hoon Lee

  • nar. 1973
    USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Expresní zásilka
2011 Dcera nejlepšího kamaráda
2007 Noc patří nám
2004 Uchovat si tvář

TV seriály

2019 Bojovník (TV seriál)
The Blood and the Sh*t (S01E05)
The White Mountain (S01E04)
John Chinaman (S01E03)
další epizody (5)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Crab Mentality (S05E15)
Paní ministryně (TV seriál)
Deepfake (S06E06)
2018 Iron Fist (TV seriál)
Tohle město není na výpal (S02E02)
Bosch (TV seriál)
Rojo Profundo (S04E09)
Přehlédnuté souvislosti (S04E07)
Vyrovnávání (S04E05)
další epizody (5)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Z jeskyně vychází nesmrtelný (S01E06)
Outcast (TV seriál)
To the Sea (S02E10)
This Is How It Starts (S02E09)
Mercy (S02E08)
další epizody (7)
2016 Banshee (TV seriál)
Requiem (S04E08)
Jiná pravda (S04E07)
Jednosměrka a konec (S04E06)
další epizody (8)
2015 Bosch (TV seriál)
Liška (S01E06)
Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Ani Bůh si nebude vědět rady, co s tebou (S03E09)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
další epizody (10)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Hledání pravdy (S05E15)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
další epizody (9)
Černá listina (TV seriál)
Mako Tanida (č. 83) (S01E16)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Mizerný šachista (S01E09)
Jezdec z Apokalypsy (S01E07)
další epizody (7)
Banshee Origins (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Crossing the Rubicon (E06)
Želvy Ninja (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Chinatown (S01E08)
2009 Deurim (TV seriál)
Milionový lékař (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Sázka na všechno (S01E06)
Zvláštní poldové (TV seriál)
Crime Slut (E04)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
Pokusný objekt (S01E05)
2006 Sarangkwa yamang (TV seriál)
2003 Sex ve městě (TV seriál)
Dominový efekt (S06E11)
2000 Nappeun chingudeul (TV seriál)
1999 Kwin (TV seriál)
Wang cho (TV seriál)
1995 Hotel (TV seriál)
1994 Jonghap byeongwon (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)