Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Maeve odjela do Ameriky, školu Moordale zavřeli a Otis si musí najít svoje místo na progresivní Cavendish College. Tam ale nebude zdaleka jediný sexuální terapeut. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (133)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokoukal jsem to, abyste vy nemuseli. Je to samozřejmě neřeďené peklo v teplých pastelových barvách. Mám teorii, že to nikdo ze štábu ani herců točit nechtěl, tak k tomu všichni přistoupili jako k parodii, protože jinak si nedokážu vysvětlit to, co se tam děje.  V podstatě se mi tam líbila jedna vedlejší linka toxického vztahu. Jinak jsou tam LGBT postavy tak degradačně tragikomicky zobrazené jak z ruského předvolebního klipu.  Mám pocit, že kdyby do té školy přišel někdo v tmavém tričku, tak ho za to budou znasilnovat v místnosti na tichou diskotéku.  2/10 ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dejové linky a osobné osudy, to všetko tu bolo ukončené zdarne, divácky celkom uspokojivo, určite bez podrazov či prílišných useknutí. Ale ničím iným sa pri nakrúcaní tejto štvrtej (a zároveň poslednej) série asi  ani nezaoberali. A tak to stratilo presah, nieto ešte aby v tomto smere veci vygradovali či nebodaj prekvapili. Ale postavy to do sveta seriálov prinieslo úžasné a ja už len kvôli nim sa k tomuto dielku určite ešte niekedy vrátim. Ak dramaticko-komediálny seriál pre súčasnú mládež, tak poprosím aspoň taký nejaký. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejslabší série ze všech čtyř. Nevadily mi tam nové postavy, naopak jsem si říkala, že jsou zajímavé a docela mi do příběhu i seděly. Ale co mi vadilo bylo to, jak nábožensky tuhle sérii pojali. Hlavně ohledně Erica, který měl náboženské vidiny, navštěvoval ho Bůh, tohle mi přišlo totálně mimo mísu. Chápu, že někomu se to může líbit, ale pro mě tohle nebylo. Mohl najít úplně jinou cestu, kterou by zjistil, že se má stát knězem. Na druhou stranu se mi ale líbilo, jakým způsobem zakončili linku mezi Maeve a Otisem. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná sezóna je v dosti věcech jiná. Nová škola, nové postavy, které dostávají dost prostoru na úkor těch, které jsme sledovali dříve. Někdo se neukáže vůbec. Nemělo to takovou lehkost jako první dvě řady. Některé věci se přidali jenom kvůli tomu, aby byli ještě více diverzifikované. Někdy měl neskutečný vývoj (Adam, Erik, Aimee) A titulní dvojice? Za mě musím říct, že přesně takovou podobu jsem na závěr chtěl. A tajně budu doufat v budoucnu na nějakou zkrácenou miniserii, kde se prozkoumá jejich život. Casting byl úchvatný. Mnoho z nich se propracovává do nejvyšší lig v jiných projektech. a tak toto moje přání zůstane nejspíš navždy nevyslyšené. Ale třeba se podaří. Každopádně SE je úžasný seriál. Nabádá lidi k tomu, aby se nebáli s jinými komunikovat, páč je to jedna z nejdůležitějších vlastností všech vztahů. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes progresivnost, která je dost na sílu a díky které v seriálu spočítáte heterosexuální postavy na prstech jedné ruky, jedná se stále o vynikající, chytrý a vtipný seriál. Nové postavy zajímavé, staré stále výborně napsané a reálně se vyvíjející a celkově ani nevadí citová ždímačka v závěrečných dílech. Zamrzí tak pouze minimum, vyloženě vtipných situací. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • V epizodě je odkaz na filmovou sérii Pán prstenů, a to ve scéně, kdy sestra Jean (Gillian Anderson) v bance zmíní, kde pracovala, a pracovník odvětí, že by chtěl na Nový Zéland kvůli filmu Pán prstenů. V následující scéně pak napodobují Gluma ze zmíněné série. (griph)
  • Na konci epizódy je graffiti na stene s nápisom "Chcem veriť" a kresbou UFO, pričom Gillian Anderson hrala vedúcu úlohu v seriáli Akty-X (od r. 1993). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama