foto

Samantha Spiro

  • nar. 20.6.1968 (52 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Battle in Waterloo
Island of Dreams (TV film)
2018 Agatha a podstata vraždy (TV film)
Grandpa's Great Escape (TV film)
2017 Masokr: přijetí minulosti
2016 Než jsem tě poznala
2012 Úprkem
2002 Sir Gawain and the Green Knight (TV film)
Zítra La Scala!
2001 Z pekla
2000 Cor Blimey! (TV film)
1994 Beyond Bedlam

TV seriály

2020 Semi-Detached (TV seriál)
Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2019 Sexuální výchova (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2017 Porters (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
The Doctor Falls (S10E12)
Doktor Martin (TV seriál)
Hrdina proti své vůli (S08E06)
2016 Traceyino mimořádné zpravodajství (TV seriál)
Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
2015 London Spy (TV seriál)
If This Is a Lie (E05)
I Know (E04)
Blue (E03)
další epizody (4)
2014 Nesprávní chlápci (TV seriál)
X-Mans/White Mans (S02E01)
2013 Psychobitches (TV seriál)
Mizerná výchova (TV seriál)
Fundraiser (S02E06)
Drugs (S02E05)
Valentine's Day (S02E04)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Psychobitches (S01E11)
2010 Grandma's House (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2001 TV Go Home (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 2 (S04E02)

Dokumentární

2001 Can We Carry On, Girls? (TV film)
1998 The Best of British (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Lady Windermere's Fan (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky