foto

Samantha Spiro

  • nar. 20.6.1968 (48 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Masokr: přijetí minulosti
2016 Než jsem tě poznala
2012 Úprkem
2002 Sir Gawain and the Green Knight (TV film)
Zítra La Scala!
2001 Z pekla
2000 Cor Blimey! (TV film)
1994 Beyond Bedlam

TV seriály

2016 Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
Tracey Ullman’s Show (TV seriál)
2015 London Spy (TV seriál)
2013 Psychobitches (TV seriál)
2012 Mizerná výchova (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Psychobitches (S01E11)
2010 Grandma's House (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
2001 TV Go Home (TV seriál)

Dokumentární

2001 Can We Carry On, Girls? (TV film)
1998 The Best of British (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace