Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hororová antológia zložená z viacerých segmentov, ktoré sú medzi sebou vzájomne prepojené. "The Way Out And The Way In". Dvojica previnilcov sa snaží uniknúť pred spravodlivosťou a vyhnúť sa trestu za svoj čin. Ich osud sa však stále zamotáva a postupne zisťujú, že pred svojou minulosťou nemôžu utiecť, a budú kvôli nej brutálne trpieť.
"Siren". Tri mladé dievčatá, ktoré tvoria hudobnú skupinu, sa vybrali na výlet. Počas dlhej cesty nehostinnou púšťou však dostanú defekt a zostanú odrezané od sveta, pretože nemajú potuchy, ako ďaleko je najbližšie mesto, a taktiež nemajú náhradnú pneumatiku. Našťastie sa po dlhom čakaní objaví auto a zhodou náhod sú jeho majitelia veľmi prívetiví. Dievčatá dokonca pozvú do svojho domu, kde im poskytnú plný komfort. Po príjemnej večeri s rodinou, ktorá ich prijala s otvorenou náručou, sa však pobyt mení na najhoršiu nočnú moru.
"The Accident". Lucas cestuje počas noci opustenými cestami a dlhú cestu si kráti telefonátom s priateľkou. Znenazdajky sa však pred jeho autom z tmy vynorí postava a on už nemá šancu zabrzdiť. Dochádza k zrážke a neznáma osoba má na tele mnohopočetné zranenia. Lucas je však ochotný urobiť čokoľvek, aby jej pomohol. Po príchode do blízkeho mesta má šťastie, keď nájde nemocnicu. Problémom je, že v tejto nemocnici sa využívajú naozaj netradičné liečebné metódy.
"Jailbreak". Starší muž prichádza do mesta, aby tu našiel sestru, ktorá sa stratila už pred trinástimi rokmi. Po malej chvíli však zisťuje, že mesto je plné zvláštnych obyvateľov, a nájdenie sestry jeho sestry bude oveľa komplikovanejšie, ako sa spočiatku zdalo. V záverečnej časti prichádza mladá rodina po prvýkrát do svojho nového domu. Plánovaná večera a oslava sa však nekoná, pretože uprostred večera zaklope na dvere neznámy návštevník, ktorý sa do ich domu snaží dostať za každú cenu. Rodina tak musí čeliť obrovskému nebezpečenstvu hneď po príchode. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

No konečně! Konečně někdo pochopil, že i v roce 2016 bude lidi bavit něco jinýho, než barák ve kterym straší posedlá panenka, nebo jinej zlej bubák. S filmem VVitch, na kterej se nesmírně těšim doufám, že hororový žánr opět dostává pomaloučku polehoučku naději i v dnešní době Justinů Bieberů a Kardashianek. Muzika funguje, akorát škoda těch digi strašáků, kdyby si s nima vyhráli hezky růčo, posralo by se strachy mnohem víc lidí. Každopádně, já jsem zatížená na filmy ve kterých jde o ! ! ! SPOILER ! ! ! Peklo... Všechno co se týká pekelnosti, ďáblů a trestání hříšníků mě nesmírně bere. ! ! ! KONEC SPOILERU ! ! ! Spokojenost, doporučuju a určo jsem to neviděla naposledy :))) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Předem podotýkám, že jsem sice o tomle filmu věděl, ale nečetl jsem zdejší komentáře, obsah a ani jsem neviděl trailer. Prostě jsem do toho šel téměř nepřipravenej a ńevěděl jsem co mě čeká. Teď už vím, že je to antalogie složená z kvalitních povídek, který tvoří fungující celek. Za celou stopáž není prostor pro nudu. Téměř pořád se něco děje. Všichni režiséři i kameramani se svých řemesel zhostili na výbornou. Hudba která ve filmu zazní je taky skvěle vybraná. Po herecký stránce je to taky skvělá podívaná. Teď už k samotným povídkám. Hned první příběh mě dokonale a rychle dokázal vtáhnout do děje. Navíc zlo, který je v dálce vidět působilo přinejmenším zajímavě. Jenže jakmile se zlo ukázalo z blízka a v plné své kráse veškerý napětí šlo k ledu. Příběh o dvou týpcích, kteří sice nemají kostlivce ve skříni, ale levitující polokostíky za prdelí si u mě vysloužil 3 hvězdy. Druhej příběh se točí okolo dívčí kapely, která má defekt na autě a trn z paty jim má vytrhnout projíždějící pár. Jenže divný postavy v tomhle příběhu přibývají a vše ( pro mě ) vrcholí večeří. Následný finále mi moc nesedlo a proto si tenhle příběh vysloužil 4 hvězdy. Třetí povídka je pecka. Docela solidní psychonátlak de nechybí ani kvalitní gore. 4 hvězdy. Další příběh je o pantátovi, kterej se vydal na ( 13iletou ) záchranou misi. I zde je dostatek gore a krve. Není důvod proč nedát slabší 4 hvězdy. No a závěrečná Home invasion je taky solidní masáž. Příběhy jsou prostě kvalitativně vyrovnaný a tak tvoří kompaktní a bavící film. Nechybí napětí, gradující atmosféra, krev a kvalitní gore. Navíc film ve mě vyvolal vlnu nostalgie, protože mi zlehka připomínal film Highway to Hell (1991). Hehe. A myslím si, že by to byl i trefnej název pro tenhle film. Protože on to totiž je takovej POZDRAV Z CESTY DO PEKLA. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Southbound bezesporu čeří nudné vody startu roku 2016, nemrknout na něj by byla vážná chyba, ale zas taková pecka to není. Jako asi většina kvituju návaznost povídek, které dokáží zaujmout zejména pěkným lookem, kontinuální atmosférou a dostatkem krve, bohužel absentující jakákoliv pointa nedává ani přiblížit se plné palbě. Tu by zasloužil pouze prostřední dílek se špitálem. Scénáristicky dotaženější kousky jako 11:14 nebo zastavárna, i když byly komediálnějí laděné, mě bavily přece jen víc. 75% ()

Bane_Boss 

všechny recenze uživatele

Černočerná noc uprostřed ničeho. Ubíhající silnice osvětlená světly auta. V rádiu zrovna končí ničím nevýrazný country song. V hlavě lítost a výčitky. Odškodné a odčinění. To je přece život ne? Ale ten další song je přímo pro Vás. Pro všechny ztracené duše běžící na trati k vykoupení a pro všechny hříšníky utíkající před minulostí, ale přesto směřující do té hořké temnoty před nimi. My všichni jsme na této nekonečné cestě. Na té beze jména a bez konce. Hledáme cestu ven z dneška do zítřejšího dne. Pokusí se vás zastavit, ale musíte si říct NASRAT a pokračovat dál. Protože toto je vaše cesta a dnes by to mohla být Ta noc, kdy konečně uprchnete před těmi zvrácenými démony jednou provždy. A já u toho budu s vámi, abych se ujistil, že skončíte tam, kde máte, protože na konci dne se každý pokouší najít cestu domů, right?. Song začíná hrát. PeS: Film jako dobrej a ten song pro vás/nás/mě si asi musím koupit do haše, bo zadarmiko nikde není a já na něho musím žhavit do lurev!!!! ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Ako napísal J*A*S*M, Southbound je „povídkový film, který vlastně ani není povídkovým filmem.“ Je to taká prechádzka amerických zapadákovom, v ktorom sa v každom kúte dejú nejaké bizarnosti. Mám však pocit, že formát klasického poviedkového filmu by Southbound pristal omnoho viac. Síce tu je ústredná téma všetkých príbehov, ale keď už Southbound nebol natočený ako klasický poviedkový film, ale ako ucelený film, tak by som privítal bližšie prepojenie jednotlivých segmentov. V tomto podaní totiž jednotlivým príbehom chýba akákoľvek pointa a nie sú ani nijako výraznejšie dejovo prepojené medzi sebou, respektíve prepojenie prvej a poslednej mi nestačí. Minimalistický hudobný motív ala Carpenter je fajn, ale aj to už začína byť v indie hororoch trochu prvoplánový ťah, veď za poslednú dobu sme to počuli v It Follows alebo The Guest. Samotným príbehom sa síce nedá nič výraznejšie vytknúť (snáď okrem predposledného s hľadaním sestry, ktorý sa javí akosi zbytočný), niektoré sú správne brutálne (ten v nemocnici), všetkými sa tiahne jednotná atmosféra a aj po technickej stránke sú veľmi slušné natočené (taká zrážka autom), no môj hlavný problém so Southbound je, že by chcel pôsobiť ako niečo kompaktnejšie oproti iným antalógiam, no to sa mu darí iba tak z polovice. CELKOVO: 3* (6/10) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Nemocničné scény boli natočené v nefunkčnom krídle plne funkčnej nemocnice. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama