foto

Dana Gould

  • nar. 24.8.1964 (54 let)
    Hopedale, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Dana Gould: Let Me Put My Thoughts in You. (TV film)
2003 Soul Mates

TV seriály

2007 Simpsonovi (TV seriál)
Nechci vědět, proč ptáček v kleci zpívá (S19E04)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Bart má dvě mámy (S17E14)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Čínskej nášup (S16E12)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Předsedkyně pro parádu (S15E03)
Ředitel XXL (S14E15)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
S Homerem přijde zákon (S13E22)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Homer barmanem (S13E03)
1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)

TV pořady

1996 Saturday Night Special (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Seven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy Storsh
2015 Southbound
2009 Dana Gould: Let Me Put My Thoughts in You. (TV film)
2007 Chasing Robert
2003 Girls Will Be Girls
1992 Tom Arnold: The Naked Truth 2 (TV film)

TV seriály

2018 K smrti trapný (TV seriál)
Gone with the Wind (S02E01)
2016 Hidden America with Jonah Ray (TV seriál)
Stan Against Evil (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Nesnášíme Boston (S28E03)
2015 Mighty Magiswords (TV seriál)
2013 Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
další epizody (6)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Otázky Homera Simpsona (S23E10)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
The Bubble (S03E15)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Brian píše bestseller (S09E06)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Akvamanželka (S18E10)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Rošťácký rap (S16E09)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Sdrátovaná čelist (S13E09)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Supermarket Story (S01E10)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Junk Mail (S09E05)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Taxman Cometh (S04E07)
Roseanne (TV seriál)
Hoi Polloi Meets Hoiti Toiti (S09E08)

Dokumentární

2019 Making Apes: The Artists Who Changed Film
2016 Everybody Has an Andy Dick Story (TV film)
Kong: Long Live the King
2015 Welcome to Bridgetown
2014 Misery Loves Comedy
2012 Beast Wishes
The Bitter Buddha
Vampira and Me

TV pořady

2013 Dana Gould: I Know It's Wrong (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Green Room with Paul Provenza, The (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace