foto

Dana Gould

  • nar. 24.8.1964 (55 let)
    Hopedale, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Dana Gould: Let Me Put My Thoughts in You. (TV film)
2003 Soul Mates

TV seriály

2007 Simpsonovi (TV seriál)
Nechci vědět, proč ptáček v kleci zpívá (S19E04)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Bart má dvě mámy (S17E14)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Čínskej nášup (S16E12)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Předsedkyně pro parádu (S15E03)
Ředitel XXL (S14E15)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
S Homerem přijde zákon (S13E22)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Homer barmanem (S13E03)
1999 Mike O'Malley Show, The (TV seriál)
Stark Raving Mad (TV seriál)

TV pořady

1996 Saturday Night Special (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Seven Stages to Achieve Eternal Bliss By Passing Through the Gateway Chosen By the Holy Storsh
2015 Southbound
2009 Dana Gould: Let Me Put My Thoughts in You. (TV film)
2007 Chasing Robert
2003 Girls Will Be Girls
1992 Tom Arnold: The Naked Truth 2 (TV film)

TV seriály

2020 Simpsonovi (TV seriál)
Screenless (S31E15)
2019 Creepshow (TV seriál)
By the Silver Water of Lake Champlain / Skincrawlers (E06)
2018 K smrti trapný (TV seriál)
Gone with the Wind (S02E01)
2016 Hidden America with Jonah Ray (TV seriál)
Stan Against Evil (TV seriál)
Simpsonovi (TV seriál)
Nesnášíme Boston (S28E03)
2015 Mighty Magiswords (TV seriál)
2013 Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
Oxpecker (E05)
His Banana Majesty (E04)
další epizody (6)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a divoký překlep (S02E25)
2012 Simpsonovi (TV seriál)
Otázky Homera Simpsona (S23E10)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
The Bubble (S03E15)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Brian píše bestseller (S09E06)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Akvamanželka (S18E10)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Rošťácký rap (S16E09)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Sdrátovaná čelist (S13E09)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
Supermarket Story (S01E10)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Junk Mail (S09E05)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Taxman Cometh (S04E07)
Roseanne (TV seriál)
Hoi Polloi Meets Hoiti Toiti (S09E08)

Dokumentární

2019 Making Apes: The Artists Who Changed Film
Příběhy za kamerou (TV seriál)
2016 Everybody Has an Andy Dick Story (TV film)
Kong: Long Live the King
2015 Welcome to Bridgetown
2014 Misery Loves Comedy
2012 Beast Wishes
The Bitter Buddha
Vampira and Me

Tvůrcovská filmografie

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky