Reklama

Reklama

Feedback

Trailer 2

Obsahy(1)

Měl to být večer jako každý jiný. Místní rádiová hvězda se chystala začít svojí show jako obvykle. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo dnes stát něco neobvyklého. Jenže do studia vtrhala násilnická, maskovaná dvojice, která si začala klást požadavky. (topr harley)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (34)

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

No ale to byla ale divočina,že?! ...Thriller/Drama spíš bych řekl v jednom studiu jednoho rádia o pár postavách. Brutální, násilný, nátlakový. Akorát jsem vlastně neměl komu fandit, protože všechny postavy jsou vlastně zmrdi, jeden bez dvou za dvacet. A i když mě furt zajímalo, jak to "tenkrát bylo", co se vlastně řeší a jak to dopadne ... Nakonec jsem z velké nafouklé bubliny nedostal skoro nic. Prostě jsem nějak nepobral konec. Buď jsem to nepochopil, nebo ... Nevím no. Konec mi to zabil z 4 na 3. Jinak docela slušná řezničina a napínárna... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Filmy odohrávajúce sa v malých priestoroch (napr. Telefónna búdka alebo Pochovaný zaživa s Ryanom Reynoldsom) nie sú moja srdcovka, ale chápem, prečo ich niektorí ľudia natáčajú a prečo ich ďalší majú radi. V prípade Feedbacku sa síce môžem baviť predsa len o značne väčšom mieste (okrem rozhlasového štúdia vystriedame viaceré chodby a kancelárie), ale i tak ide o ukážkového predstaviteľa „obmedzených“ napínavých komorných trilerov. Rieši sa tu mrazivá téma a minimálne Eddie Marsan bol výbornou voľbou, nakoľko ide o dobrého a sympatického herca (a zároveň nesympatického, čo je vzhľadom k finálnym rozuzleniam dôležité, uvidíte). Oceňujem tiež výkony Richarda Brakea a Paula Andersona (naopak Ofélia z Faunovho labyrintu nudí). Problém je v tom, že je to o štvrť hodinu dlhšie, než malo byť (scenár je jednoduchý, takže vinou nezvládnutej stopáže ku koncu už nenudí, ale vyložene otravuje), záporné postavy (aj keď je otázne, kto je tu vlastne záporák...) sú krajne odporné a stále som rozmýšľal nad logikou. Niečo také by sa v normálnom meste v normálnej budove tak dlho diať nemohlo (navyše logika často chýba aj v správaní postáv). Napriek tomu zaujímavé, vyskúšajte. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Španělský debutant Pedro C. Alonso servíruje napínavý thriller z prostředí rádiového studia, kde hlavní hrdina ( Eddie Marsan) je přepaden dvěma maskovanými útočníky, kteří si přišli pro doznání, ohledně jedné noci v minulosti. Je to sice v Angličtině, což možná zamrzí, protože Španělština dodává filmu vždy větší šmrnc, ale i tak se jedná o slušnou zábavu plnou překvapení a dojde i na rozmašírovanou hlavu kladivem či nůžky v krku a to neomrzí nikdy. Za zhlédnutí rozhodně stojí. 65% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ale áno, Španieli vedia, a tento Feedback patrí rozhodne k tomu lepšiemu, čo tento rok ponúkol. A aj keď to nie je horor, na ktorý sa bude dlho spomínať, ako jednohubka sa odporúčať bez problémov dá. Aj keď už neprináša nič nové - neznámi psychopati v maskách, ktorí chcú iba jedno priznanie, hlavný hrdina zatvorený vo svojom štúdiu, ktorý možno nie je až taký nevinný, nutná konverzačka, ešte nutnejší teror a mučenie, samozrejme vyhrotenie a akcia nesmú chýbať. Že sa všetky postavy (ako to už býva zvykom) chovajú ako idioti je už druhá vec, a nejaké veľké sympatie som si nezískal ku žiadnej z nich, čo je asi najväčší problém. K pritvrdeniu a gore však dôjde, a to je hlavné. Námetom trochu podobný "Bajo la Rosa" ma zaujal o niečo viac. Ale bolo to fajn, trojka veľmi silná. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednohubka na téma "Přiznej se k zločinu v přímém přenosu.". Ze začátku mě trošku štval protivný vizuál a neseděla mi ani dvojice zloduchů, kteří se chovali jako naprostí idioti. Ale to si i přes některé další díry v logice nakonec tak nějak sedlo resp. díky výkonu Eddieho Marsana se to dalo přehlédnout. Ten vystřídal několik poloh, díky kterým se mu celkem daří diváka mást, takže až téměř do konce není úplně jasné, jakou roli v tom všem hraje, což byla nejspíš věc, na kterou chtěl režisér sázet především. Škoda, že nezabodoval i v dalších aspektech, ale jako debut je to ucházející. 60% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama