Reklama

Reklama

Nad ránem

(seriál)
  • USA Daybreak
Trailer 1
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 39–50 min)

Předloha:

Brian Ralph (komiks)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Flákač si užívá v postapokalyptickém Los Angeles. Snaží se najít dívku svých snů, přelstít tupé ghúly a nepřátelské gangy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

husokachna 

všechny recenze uživatele

Tak nic, v půlce třetího dílu to vzdávám. Ten seriál to je přesnej odraz týhle v mnoha ohledech zkurvený doby...a já jsem asi starej vůl, ale tomuhle prostě nerozumím. Ultra cool hlášky, všechno meta na třetí, komentář ke všemu a k ničemu, shazování věcí, který shazovat snad ani nejde, protože je může brát vážně jenom vyprázdněnej jednoduchej člověk. A stejně jak podhoubí a doba, ze které ten seriál vylezl, je taky totálně výprazdněnej a na efekt. Ale všechno by šlo překousnout, kdyby dialogy a hlášky tak neuvěřitelně nešustily papírem. Jestli takhle fungují a mluví dnešní mladí, tak jsem rád, že už to řešit nemusím. Seriál, kterej klame tělem, tváří se všelijak, ale je bohapustá sračka. PS: Dabing tomu taky moc nepřidal. Je fajn, že Netflix lokalizuje svoje věci, ale tohle je prostě špatný. ()

Diaconix 

všechny recenze uživatele

Zajimavy tynedžersky serijal, kery mě bavil přesně do dila, kde se to cele posralo z tim vyjebanym LGBT a kuřtbuřzkym směrem. Co asyk pak ma z těch našich pajtašku vyrozt. Furt do nich musime valit, že to je normalni? Sorač, ale svjet se v dupu obraci a tak tu nechybi homo, azija, kakao ze svym asyk pohodovym rasizmem vuči bělobam… a přytom to ma ftip, napad i gulyky… njn… bez tohoto dnešniho liberalneho bordela bych dal i pjet, ale tak. Tak snad přyště. Zdař buch! ()

Reklama

mosnak 

všechny recenze uživatele

Sjeto za jeden den. Upřímně není to pro každého. Je trochu škoda, že to vlastně pro Joshe neskončí dobře. Ony totiž ty holky, které vypadají, že jsou úžasné jsou většinou pěkně svině. Každopádně nic jsem od toho nečekal a byl jsem docela překvapen, že mě to chytlo. Pár věcí mě sralo jako například zaporak Turbo apod.,ale dá se to prekousnout. Hlavní hrdina je sympaťák - 80% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Seriál „Daybreak“ není rozhodně tak vtipný, jak bych doufal, není to taková třeskutá jízda, jak bych si myslel. Místy je hodně vidět, že je to young adult a třeba osmý díl díky tomu vůbec nefunguje, protože je to prostě moc otřepaná dramatická romance. Jsou zde hluchá místa, ale jinak je to relativně originální postapo pohled na jedno městečko a jeho obyvatele. A nenudí to, alespoň po většinu doby ne. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Príbeh tak chaotický ako som ešte nevidel. Nezaujímavé postavy, dokonca lgbt. Ale sme v storočí v akom sme. No pochybujem že to zaujme niekoho od 16+, je to skôr pre menšie vekové publikum. Tu sa dá pochváliť asi len dabing a skvelá hudba v skoro každej epizóde. Ak by bol seriál aspoň tak dobrý ako záverečné epizódy bolo by to fajn. Tak ale stále to nieje dno netflixu a bolo to lepšie ako seriál big mouth. 3* ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama