foto

Ken Marino

  • nar. 19.12.1968 (48 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Party Down
2016 Army of One
FML
Zilionáři
2014 They Came Together
Veronica Marsová
Žhavá láska II.
Žhavá láska III.
2013 Hlas
Millerovi na tripu
Milo
Toy Story: Strašidelný příběh hraček (TV film)
2012 Tohle je ráj
2011 Home Game (TV film)
2010 Jeffie Was Here
2008 Velcí bratři
2007 Desatero
Policajti z Rena
2006 Lovci mušlí
Welcome to the Jungle Gym (TV film)
Zamilovaní sousedé (TV film)
2005 Baxter
Karcoolka
Prodaná láska
2001 K. O.
Léto k nepřežití
Sex, pochoutky a romantika
2000 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
1999 Karlův pohřeb
Kilroy (TV film)
Love Happens
Rockin' Roller Coaster
1997 Gattaca

TV seriály

2017 iZombie (TV seriál)
Spanking the Zombie (S03E05)
2016 Vinyl (TV seriál)
He in Racist Fire (E05)
Raketa (E04)
Šeptaná tajemství (E03)
Agent Carter (TV seriál)
Hollywood Ending (S02E10)
A Little Song and Dance (S02E09)
The Edge of Mystery (S02E08)
další epizody (5)
iZombie (TV seriál)
Dead Beat (S02E18)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Overmining (S04E09)
Coral Palms: Pt. 3 (S04E03)
Coral Palms: Pt. 2 (S04E02)
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
2014 Play It Again, Dick (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
2013 Axe Cop (TV seriál)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Californication (TV seriál)
Víš, je to tak... (S03E07)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
Stella (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Do Over (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Leap of Faith (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
2001 First Years (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Holding the Baby (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
State, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Tohle je ráj
2008 Velcí bratři
2007 Desatero
2006 Lovci mušlí

TV seriály

2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

TV pořady

1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Tohle je ráj
2007 Desatero
2006 Lovci mušlí

Režijní filmografie

Filmy

2017 Milovník po přechodu
2014 Žhavá láska II.
Žhavá láska III.

TV seriály

2012 Žhavá láska (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace