foto

Ken Marino

  • nar. 19.12.1968 (49 let)
    Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Party Down
2017 The Babysitter
2016 Army of One
Zilionáři
2014 They Came Together
Veronica Marsová
Žhavá láska II.
Žhavá láska III.
2013 Hlas
Millerovi na tripu
Milo
Toy Story: Strašidelný příběh hraček (TV film)
2012 Tohle je ráj
2011 Home Game (TV film)
2010 Jeffie Was Here
2008 Velcí bratři
2007 Desatero
Policajti z Rena
2006 Lovci mušlí
Welcome to the Jungle Gym (TV film)
Zamilovaní sousedé (TV film)
2005 Baxter
Karcoolka
Prodaná láska
2001 K. O.
Léto k nepřežití
Sex, pochoutky a romantika
2000 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
1999 Karlův pohřeb
Kilroy (TV film)
Love Happens
Rockin' Roller Coaster
1997 Gattaca

TV seriály

2018 Ghosted (TV seriál)
The Article (E13)
2017 Wet Hot American Summer: 10 Years Later (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (7)
Rodinka na kousky (TV seriál)
#TBT: Y2K Sophia Honeymoon Critter (S02E09)
iZombie (TV seriál)
Spanking the Zombie (S03E05)
Bobovy burgery (TV seriál)
Aquaticism (S07E14)
2016 Vinyl (TV seriál)
He in Racist Fire (E05)
Raketa (E04)
Šeptaná tajemství (E03)
Agent Carter (TV seriál)
Hollywood Ending (S02E10)
A Little Song and Dance (S02E09)
The Edge of Mystery (S02E08)
další epizody (5)
iZombie (TV seriál)
Dead Beat (S02E18)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Overmining (S04E09)
Coral Palms: Pt. 3 (S04E03)
Coral Palms: Pt. 2 (S04E02)
Bobovy burgery (TV seriál)
They Serve Horses, Don't They? (S07E04)
Griffinovi (TV seriál)
The New Adventures of Old Tom (S14E18)
2015 Počtyřech (TV seriál)
Rodinný den (S01E01)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Babe Secret Phone Germs (S01E05)
Wet Hot American Summer: First Day of Camp (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Dinner (E05)
další epizody (5)
2014 Play It Again, Dick (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
2013 Axe Cop (TV seriál)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Tara a její svět (TV seriál)
Possibility (S01E09)
Californication (TV seriál)
Víš, je to tak... (S03E07)
Private Practice (TV seriál)
The Way We Were (S03E02)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Coming to Grips (S01E15)
další epizody (6)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nyní můžete zabít nevěstu (S06E14)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Minulosti neutečeš (S03E19)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
Opouštěj staré písně pro nové (S03E17)
další epizody (4)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Sedmnáct vteřin (S02E25)
Veronica Mars (TV seriál)
O hříších a lidech (S03E07)
Uvítací výbor (S03E01)
Mimo záznam (S02E22)
další epizody (5)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Stella (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Kaini a Ábelové (S01E17)
Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Konec utopie, část druhá (S07E13) - a.z.
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk začal brát léky (S03E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Šibalové a blázni (S01E04)
Reno 911! (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Do Over (TV seriál)
Leap of Faith (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
The Abby (S05E22)
In a Lonely Place (S05E16)
Guerilla Filmmaking (S05E14)
další epizody (6)
Čarodějky (TV seriál)
Co se má stát, stane se (S05E08)
Pomoc pro démona (S05E07)
2001 First Years (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Text, Lies and Videotape (S05E07)
Use Your Disillusion (S05E05)
The Lost Weekend (S05E02)
další epizody (4)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Three's a Crowd, Six is a Freak Show (S03E09)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Holding the Baby (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
State, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Tohle je ráj
2008 Velcí bratři
2007 Desatero
2006 Lovci mušlí

TV seriály

2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

TV pořady

1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Tohle je ráj
2007 Desatero
2006 Lovci mušlí

Režijní filmografie

Filmy

2018 Dog Days
2017 Milovník po přechodu
2014 Žhavá láska II.
Žhavá láska III.

TV seriály

2012 Žhavá láska (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace