foto

Ken Marino

  • nar. 19.12.1968 (51 let)
    Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Party Down
The Babysitter 2
2017 The Babysitter
2016 Zilionáři
2014 They Came Together
Veronica Marsová
Žhavá láska II.
Žhavá láska III.
2013 Hlas
Millerovi na tripu
Milo
Toy Story: Strašidelný příběh hraček (TV film)
2012 Tohle je ráj
2011 Home Game (TV film)
2010 Jeffie Was Here
2008 Velcí bratři
2007 Desatero
Policajti z Rena
2006 Lovci mušlí
Welcome to the Jungle Gym (TV film)
Zamilovaní sousedé (TV film)
2005 Baxter
Karcoolka
Prodaná láska
2001 K. O.
Léto k nepřežití
Sex, pochoutky a romantika
2000 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
1999 Karlův pohřeb
Kilroy (TV film)
Love Happens
Rockin' Roller Coaster
1997 Gattaca

TV seriály

2020 Zdravotní policie (TV seriál)
Všechno se vrací k normálu… Nebo oni?? (E10)
Skutečné velké zvíře (E09)
Vyzrálá skupinová akce (E04)
The Other Two (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Černé pondělí (TV seriál)
So Antoine (S02E02)
Mixie-Dixie (S02E01)
2019 Historical Roasts (TV seriál)
The Other Two (TV seriál)
Chase Performs at the VMAs (S01E10)
Chase Drops His First Album (S01E09)
Chase Turns Fourteen (S01E08)
další epizody (10)
Černé pondělí (TV seriál)
0 (S01E10)
243 (S01E05)
365 (S01E01)
Huangovi v Americe (TV seriál)
TMI: Too Much Integrity (S06E08)
iZombie (TV seriál)
The Scratchmaker (S05E06)
Bobovy burgery (TV seriál)
Land of the Loft (S10E07)
2018 Ghosted (TV seriál)
The Article (E13)
2017 Léto k nepřežití: O deset let později (TV seriál)
End Summer Night's Dream (E08)
Dance (E07)
Rain (E06)
další epizody (7)
Život beze slov (TV seriál)
V-A-L--VALENTINE'S D-A--DAY (S01E14)
Huangovi v Americe (TV seriál)
The Best of Orlando (S03E10)
Rodinka na kousky (TV seriál)
#TBT: Y2K Sophia Honeymoon Critter (S02E09)
iZombie (TV seriál)
Spanking the Zombie (S03E05)
Bobovy burgery (TV seriál)
Aquaticism (S07E14)
2016 Vinyl (TV seriál)
He in Racist Fire (E05)
Raketa (E04)
Šeptaná tajemství (E03)
Agent Carter (TV seriál)
Hollywood Ending (S02E10)
A Little Song and Dance (S02E09)
The Edge of Mystery (S02E08)
další epizody (5)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Citizen Jessica (S03E04)
Doing It Right (S02E17)
iZombie (TV seriál)
Dead Beat (S02E18)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Overmining (S04E09)
Coral Palms: 3. část (S04E03)
Coral Palms: 2. část (S04E02)
Profesionální lháři (TV seriál)
Teorie hry (S05E02)
Jak se zničit navzájem (S05E01)
Bobovy burgery (TV seriál)
They Serve Horses, Don't They? (S07E04)
Griffinovi (TV seriál)
The New Adventures of Old Tom (S14E18)
2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Good Morning Orlando (S02E06)
Léto k nepřežití: První den v táboře (TV seriál)
Day is Done (E08)
Staff Party (E07)
Dinner (E05)
další epizody (5)
Počtyřech (TV seriál)
Rodinný den (S01E01)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Babe Secret Phone Germs (S01E05)
2014 Ať žijí Královi (TV seriál)
Play It Again, Dick (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
There's No Guy in Team (E20)
2013 Axe Cop (TV seriál)
Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 29 (S04E08)
Chapter 28 (S04E07)
Chapter 27 (S04E06)
další epizody (8)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
The Shrink, the Dare, Her Date and Her Brother (S02E10)
Liga snů (TV seriál)
The Tailgate (S04E06)
2010 Párty na klíč (TV seriál)
Constance Carmell Wedding (S02E10)
Cole Landry's Draft Day Party (S02E09)
Joel Munt's Big Deal Party (S02E08)
další epizody (10)
2009 In the Motherhood (TV seriál)
Outnumbered (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Svatební hostina Stennheiser - Pong (S01E10)
Třídní sraz Rolfovy střední po dvaceti letech (S01E09)
Oslava Rickyho Sarguleshe (S01E08)
další epizody (10)
Tara a její svět (TV seriál)
Possibility (S01E09)
Californication (TV seriál)
Víš, je to tak... (S03E07)
Greek (TV seriál)
Take Me Home, Cyprus Rhodes (S02E11)
Private Practice (TV seriál)
The Way We Were (S03E02)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Business Casualty (S02E12)
My Brother's Reaper (S02E10)
I Want My Baby Back (S02E05)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Cancun (S01E18)
The Leak (S01E17)
Coming to Grips (S01E15)
další epizody (6)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Nyní můžete zabít nevěstu (S06E14)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Joan of Arf (S02E02)
Veronica Mars (TV seriál)
Minulosti neutečeš (S03E19)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
Opouštěj staré písně pro nové (S03E17)
další epizody (4)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Sedmnáct vteřin (S02E25)
Veronica Mars (TV seriál)
O hříších a lidech (S03E07)
Uvítací výbor (S03E01)
Mimo záznam (S02E22)
další epizody (5)
2005 Inconceivable (TV seriál)
Stella (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Kaini a Ábelové (S01E17)
Čarodějky (TV seriál) - a.z.
Konec utopie, část druhá (S07E13) - a.z.
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk začal brát léky (S03E09)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Šibalové a blázni (S01E04)
Reno 911! (TV seriál)
Rock Me, Baby (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Do Over (TV seriál)
Leap of Faith (TV seriál)
Pronásledovaný (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
The Abby (S05E22)
In a Lonely Place (S05E16)
Guerilla Filmmaking (S05E14)
další epizody (6)
Čarodějky (TV seriál)
Co se má stát, stane se (S05E08)
Pomoc pro démona (S05E07)
2001 First Years (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Text, Lies and Videotape (S05E07)
Use Your Disillusion (S05E05)
The Lost Weekend (S05E02)
další epizody (4)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Three's a Crowd, Six is a Freak Show (S03E09)
1999 Angel (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
End Games (S03E16)
1998 Conrad Bloom (TV seriál)
1997 Holding the Baby (TV seriál)
Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Sbohem, lásko (S01E13)
1996 Boston Common (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
State, The (TV seriál)

Dokumentární

2015 Hurricane of Fun: The Making of Wet Hot

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Tohle je ráj
2008 Velcí bratři
2007 Desatero
2006 Lovci mušlí

TV seriály

2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2007 Wainy Days (TV seriál)
1993 State, The (TV seriál)

TV pořady

1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2012 Tohle je ráj
2007 Desatero
2006 Lovci mušlí

Režijní filmografie

Filmy

2018 Dog Days
2017 Milovník po přechodu
2014 Žhavá láska II.
Žhavá láska III.

TV seriály

2014 Trophy Wife (TV seriál)
There's No Guy in Team (E20)
2012 Žhavá láska (TV seriál)
2010 Párty na klíč (TV seriál)
Constance Carmell Wedding (S02E10)

Host

TV pořady

2010 Conan (TV pořad)
1992 You Wrote It, You Watch It (TV pořad)