Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk


Strašidelný dům (E21)

(epizoda)
  • Velká Británie The House on Haunted Hill

Obsahy(1)

Výjimečně Randall neví, kam dřív skočit. Velká pojišťovna ho najímá, aby vyšetřil zmizení zásilky diamantů, a realitní agent žádá Jeffa, aby vyvrátil zvěsti o tom, že v domě na prodej straší. Ale Martymu se do pomoci moc nechce. (KaB Music)

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk". Bolo natočených dvadsať šesť častí. Seriál je zameraný na kriminálne príbehy, ktoré vyšetrujú súkromní detektívovia Jeff Randall a Marty Hopkirk. Originálny nápad je v tom, že Hopkirk je duch, s ktorým dokáže komunikovať len jeho kolega Randall. Deviata epizóda (v Česko-Slovensku uvedená ako diel číslo dvadsať jeden) nesie názov "Strašidelný dom" (The House on Haunted Hill). Režíroval ju Ray Austin. Premiéru mala šestnásteho novembra roku 1969 na obrazovkách britskej televíznej siete ITV. Jeff Randall začne pracovať na dvoch prípadoch súčastne. V prvom sa jedná o údajné strašenie v starobilom sídle Marston Manor. Ten zverí svojmu kolegovi Martymu Hopkirkovi. On sa sústredí na vyšetrenie krádeže diamantov. Prekvapivo sa tieto dva naoko nesúvisiace prípady prepoja. **** ()

Galerie (2)

Zajímavosti (2)

  • Strašidelný dům je The Edgwarebury Hotel (dnes The Manor Elstree) a nachází se na adrese Borehamwood, Hertfordshire, WD6. (sator)

Reklama

Reklama