Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 2 (1988) (série)


Lepší než život (S02E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Better Than Life
Velká Británie, 1988, 30 min

Obsahy(1)

Na Červeném trpaslíku přistál poštovní modul, který jej dohonil, protože se loď otočila k návratu. Přinesl s sebou ovšem nejen dopisy z finančního úřadu, dopis od Rimmerovy matky se zprávou o smrti jeho otce a spoustu jiných zbytečností, ale i sadu skvělých videoher, z nichž ta nejlepší se jmenuje Lepší než život – a naši tři hrdinové si ji opravdu užívají. (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

kwoky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začínáme Rimmerovým vařením. Pak přiletí poštovní modul, dozvíme se pár detailů z Rimmerovy minulosti a frčíme do virtuální reality, kde je jeden vtip lepší než druhý. Dost možná jeden z nejlepších dílů. - "Člověče, já mám hlad! Já se musím najíst!" - "Ššš, Rimmerovi umřel táta." - "Já radši kuře." ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I tady je těch 5* spíš slabých, ale opět jsem se skvěle bavil, jak u dopisů, tak u té hry. Tu bych si taky rád zahrál, ale jak už napsal uživatel Yarwen, radši bez Rimmera. Ona je sranda to sledovat, ale prožívat to s ním, no... Btw, proč mám pocit, že se touhle epizodou do jisté míry inspirovali tvůrci Mighty Boosh? Slabých 5* ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dodatek: Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Například to, že nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou je člověk, který si hraje s vláčky." ()

Zajímavosti (4)

  • V epizodě Ozvěny budoucnosti Rimmer (Chris Barrie) říká, že jeho otec spáchal sebevraždu, ale v této epizodě dojde Rimmerovi dopis, ve kterém mu matka píše, že jeho otec skonal tiše ve svém džípu ve spánku. (Tsukikage)
  • Když Holly (Norman Lovett) mluví o poštovní šachové partii, je viditelný jeho černý rolák. (Alfréda)
  • Rimmer (Chris Barrie) si nasadí na hlavu přilbu virtuální reality, i když to jako holograf udělat nemůže. (J.Cobra)

Reklama

Reklama