Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu říct, že bych často uznával a důvěřoval hodnocení této filmové databáze a upřednostňoval bych je před hodnoceními na jiných světových databázích, ale v tomto konkrétním případě se musím postavit na stranu ČSFD, protože tento film je vskutku velmi zlý pseudo-umělecký pokus. Nudné, prázdné a táhlé záběry, kamera jako z nějaké laciné německé kriminálky, děj naprosto neuspořádaný, zmatený a těžce nezáživný. Takový ten svíravý pocit, kdy už se nudou kroutíte v křesle - ten tady rozhodně můžete zažít. ()

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Česká distrubuce sáhla nejen tady s tím stupidním názvem, ale zejména výběrem vkusu "našeho domácího" diváka zřejmě do kádě s pěkným lojem. Neodradilo mězdejší nesmyslné sestřelení do končin věčné tmy, ale naopak jsem si vychutnal tohle "upírské" post coitum více než tuny jiných spatlanin s grácií spokojeného gurmána. ()

Reklama

collapse odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsme si s kámošema pučili na párty, že to bude parádní psychothriller plnej krve. Dokoukali jsme to asi jen proto, že už jsme všichní měli slušný promile, ale spíš to byla komedie a to ještě hodně dementní. Vůbec nic se tam neděje, skoro vůbec se tam nemluví, pak tam jede černoch na skůtru, pak zase nic, pak tam jakože pitvají mozek (bud je gumovej a nebo je to z haribo medvídků, opravdu věrohodné), pak tam zase jede černoch na skůtru...vůbec nevíme proč. Pak si tam hlavní "hrdina" zamčenej v koupelně vyhoní péro, protože zjistí, že jinak by pokousal svojí přítelkyni, pak jedna sadistická milostná scéna, kdy po kousnutí do klitorisu dotyčná okamžitě umírá a konec filmu. Tohle je důkaz toho, že vybírat v půjčovně podle obalu neni zrovna nejlepší. Ani ta scéna z obalu tam vůbec neproběhla. Fakt ztráta času....ale řikam, jako komedie celkem slušnej podprůměr:))) ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Co to proboha bylo? To by neuspělo ani jako cvičení na FAMU. Celý film se neděje vůbec, ale opravdu vůbec nic a ke konci dvě údajně kontroverzní (a velmi krátké) "žrací" scény, na kterých měl zřejmě film stát, ale spíš padá. Těšil jsem se i na hudbu od Tindersticks (moje oblíbená skupina), ale i té je tam zoufale málo ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

Rozhodně si nemyslím, že je to odpad, ale chápu všechny komentáře k tomuto filmu. Je to velmi nechutné a divné dílo. Musím však uznat, že po shlédnutí jsem měl neskutečně ošklivý pocit. O to asi autorovi šlo a také mu to v mém případě vyšlo. U těch "drastických" scén toho moc vidět nebylo, ale i tak to bylo silné kafe. Tentokrát nebudu přirovnávat film k jídlu jak to vždy dělám:( ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama