Reklama

Reklama

Miluji tě k sežrání

  • Francie Trouble Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pan doktor Shane Brown se před nedávnem oženil a právě se svou manželkou June vyrážejí na svatební cestu do Paříže. Nutno podotknout, že paní Brownová vůbec netuší, koho že si to vlastně vzala. Její muž kdysi pracoval na lékařském výzkumu sexuálních úchylek spojených s kanibalizmem a bohužel se na něm experiment, jehož byl svědkem, velmi podepsal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (134)

pursulus 

všechny recenze uživatele

Modrá a geometrická.¬         Svou "krvavostí" připomněl mi tento snímek jiný horror od jiné fracouzské režisérky, a to "Raw". Lidožravé Raw mělo v sobě ještě tolik příčetnosti, že je nelze hodnotiti úplně záporně; ale magorické "Miluji tě k sežrání" překročilo bariéry příčetnosti dokonale a je tak zřejmým uměleckým odpadem, kterému lze s přihlédnutím ke slušnému uměleckému provedení dáti visačku "chabé".¬                 Konstrukt je udělán pro účin, žádná analýza se nekoná, prdlé francouzské ženské přeskakuje to v mozku a vyhřezává tak jednotlivé episody.¬                 Tam, kde se použije silné výrazivo nebo výrazivo velice nevšední — tam to musí býti umělec býti schopen odůvodniti svým záměrem; ovšem, je-li záměrem "šokovati", případně blíti své podvědomí do světa, po tom se jedná ne o umění (a to ani "artové"), ale pouze a pouze o další z modrých lejen geometrických tvarů, které plodí takyumělečtí nekňubové.¬                 Případné opoznámkování: uživ. gudaulin. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Provokativní film režisérky Claire Denis si vychutnají nejspíše jen silnější nátury. Hrdiny filmu jsou lidé, kteří pro své dokonalé sexuální uspokojení potřebují pojídat maso svého partnera. I když se snaží spíše o psychologické pojetí postav, občas autorce vázne logika děje, kterou samoúčelná provokativnost, takto současný filmový trend, moc nezachraňuje. DVD: Jako bonus jediný mizerný trailer. Film 2/4, Bonusy 0/4, Zvuk 3/4, Obraz 2/4 ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ja by som sa celkom rád zúčastnil festivalu kvázi artových filmov známych režisérov. Sledoval by som reakcie snobského publika, ktoré by nevedelo, čo si o daných dielach myslieť, ale báli by sa to povedať nahlas. Veď je to predsa "tá" režisérka. Mne už dnes tento film nejak extra kontroverzný a nechutný nepripadá, vadia mi iné veci. Mal som pocit, akoby som sledoval prostrednú časť trilógie, pretože informácie z minulosti sú podávané trocha zmätočne, akoby iba trochu rekapitulovali niečo z minulej časti no a čo sa bude diať v budúcnosti by ma zaujímalo via, ako čo sa odohralo v tomto filme .Paríž fajn, Gallo je zase extra nesympatický, čo je fajn a ženy sú vybraté vhodne. Čo si mám ale o tom myslieť, to netuším. No áno, je to love story, zabudol som. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 1/10 Děj 1/10 Hudba 2/10 Efekty 1/10/// +trocha krve, trocha nahoty -absolutně bez děje, nemá to atmosféru, a nakopak má to strašně toporné a nudné herce/// Zhovadilost, ve které se prvních 50 minut nic neděje, aby pak přišli 2 chuťovky a konec. Naprosto zabitý potenciál v příšerně nedomrlém obalu. Ztráta času a zasloužený odpad./// Celkem 11%/// ()

chaturga 

všechny recenze uživatele

Rozhodně si nemyslím, že je to odpad, ale chápu všechny komentáře k tomuto filmu. Je to velmi nechutné a divné dílo. Musím však uznat, že po shlédnutí jsem měl neskutečně ošklivý pocit. O to asi autorovi šlo a také mu to v mém případě vyšlo. U těch "drastických" scén toho moc vidět nebylo, ale i tak to bylo silné kafe. Tentokrát nebudu přirovnávat film k jídlu jak to vždy dělám:( ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama