Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (128)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Formule nás se ženou nikdy nezajímaly. Dokument nás ale pohltil od první série tak, že jsme začaly koukat i na aktuální závody. Je velice zvláštní vidět live v televizi všechny, co v dokumentu, jelikož ho divák nevnímá jako dokument, ale jako seriál. F1 je díky tomuto první sport, který sledujeme a již vyhlížíme, kam na něj pojedeme naživo. Opravdu geniální počin Netflixu, kde člověk nenásilně žije každou sezonu s piloty a stájemi. ()

slord 

všechny recenze uživatele

„Vašim najväčším súperom je váš tímový kolega.“ Veľmi dobrý dokument zo sveta F1. Aj keď F1 ako šport ma nikdy moc nebavil, tak tento dokument mi ho ukázal v inom svetle. Či už ide o odkrytie zákulisia, ktoré prináša nové informácie o celom tom svete alebo všetky tie emócie okolo. Mňa ako doteraz F1 laika tento šport naklonil na svoju stranu. Netflix priniesol veľmi dobre spracovaný dokument, ktorý ma veľmi bavil a dúfam, že do budúcna príde s ďalšími podobnými projektami. 9/10 ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento sport me nebere, ale zavody jsou adrenalinove dynamicky sestrihane a pro divaky jsou atraktivni i mezilidske vztahy. Sport je to sverazny.O uspechu ci neuspechu rozhoduje rozbita soucastka ,chyba jezdce.Vyhazov znamena konec kariery. Tvurci se proto venuji jinym vecem nez ktere jsou vseobecne zname ze sdelovacich prostredku. Serial diky Netfliku Formuli jedna zpopularizoval. Tři čtvrtiny nového publika tvořila loni skupina lidí ve věku 16-35 let, která F1 dříve přehlížela. Kratké akcni soty na socialnich sitich spousteji zajem.Zasahnou cloveka, ktery ani netusi, ze se nejaky zavod jel.Napriklad desive zabery se stastnym koncem, jak Romain Grosjean loni prchal z ohniveho pekla, což videly stamiliony lidi. Tento serial pridal F1 jiny rozmer. Kdyzz znate ten pribeh, uzivate si i souboj mezi dvanactim a trinactym jinak. To je klic k uspechu. Jezdci i tymy obcas namitaji, ze filmari napeti a rivalitu obcas zvelicuji a pribarvuji.Lehka a umele vystupnovana dramatizace je vskutku soucasti, ale obraz je z velke casti pravdivy. ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl extra fanousek F1. Tenhle serial to ale zmenil a ted odpocitavam dny do dalsich zavodu. Nejlepsi mi na tom prislo poznani jednotlivych jezdcu.. mozna jsem to nesledoval proto, ze jsem nevedel komu fandit. Ted mam hned nekolik favoritu a naopak i par jezdcu, ktere fakt nesnesu (Max, Leclerc,...) a nahlednuti do fungovani jednotlivych tymu a jak pracuji, spolupracuji behem zavodu je opravdu tresnicka na dortu. Epizoda z S03 s Gaslym a Grosjeanem byli absolutni top! Uzasne sportovni okamziky. 5*! ()

Abes 

všechny recenze uživatele

Poslední velkou cenu jsem viděl v době kdy pohár ovládl BrawnGP, naposledy jsem se u ef jedniček bavil, když je ještě vysílali na Primě. Drive to survive zašlý lesk oprašuje, dávno nemám své favority takže si tyhle drobné souboje bez ohledu na vývoj šampionátu jako celku užívám. Uvítal bych ale více z technického úseku, vývoj apod. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Na projektu se odmítly podílet dva přední týmy současné F1 – Mercedes a Ferrari, což tvůrcům znemožnilo podrobně nahlédnout pod pokličku boje o mistrovský titul. Na druhou stranu tak ale více prostoru dostaly mnohdy neméně napínavé souboje ze středu startovního pole. [Zdroj: f1sport.auto.cz] (GesikCZ)
  • Ferrari a Mercedes odmítli účast v první sérii, do druhé se již oba týmy zapojily. (Kubaaa97)
  • Jules Bianchi (kmotr Charlese Leclerca) získal jediné 2 body pro tým Marussia F1 Team za celou dobu jejich působení v F1. Konkrétně to bylo ve Velké ceně Monaka 2014. (Matej.Krajci)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama