Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Josh Duhamel ztvárňuje hlavní roli této divoké a zábavné komedie, která si nebere servítky. Poté, co se šestice celoživotních přátel na dlouhých pět let rozhádá, Bob (Duhamel) znovu shromáždí své kamarády na bláznivé soutěži zvané Chlapi sobě, která je sice plná absurdních fyzických i psychických výzev, ale v níž mají šanci vyhrát 150 000 dolarů. Začíná jít do tuhého, protože odhodlaní borci bojují, drápou se a paří ze všech sil ve snaze získat velké peníze v tomto hvězdně obsazeném snímku, v němž se představují i Dax Shepard, Olivia Munnová a Kevin Dillon. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (33)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Duhamel namíchal hořkosladký koktejl. Počátek krize středního věku není lehký, takže bylo potřeba dodat i vážná témata. Nečekaně však převažují fekality a buranský humor, což jsou základní stavební kameny každé party. Vystavění příběhu kolem koulí se podle zdejšího hodnocení nesetkalo s pochopením a v závěru tomu už značně dochází dech. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Pár dní zpět jsem koukal na nizozemský Ventoux a Chlapi sobě mají podobnej koncept- návrat ke kořenům, do mladých let, k zábavě, která se kdysi osvědčila, i když se na ni nabalily nějaký nevraživosti. Zatímco Ventoux mě těžce zklamalo, Chlapi sobě mě naopak příjemně překvapili. Je to prča hodně na hraně, ale nesklouzne to do trapnosti. Líbilo. ()

Reklama

Sayge 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dlouho na senzační USA komedii, ale dostal jsem Buddy Games, takže nezbývá než čekat dále. Lehce podprůměrná místy nechutná komedie, která není, až tak vtipná jak by chtěla. Osobně mi přišly sympatičtější spíše vedlejší postavy, nežli ty hlavní. Občas se dalo zasmát, ale ve větší míře převyšuje nuda, jak ve scénkovém humoru, tak i v textovém. Malé bezvýznamné + za Olivii Munn a DAT ASS! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podle zdejších komentářů jsem čekal stupidí sandlerovský humor, ale bohužel jsem se za hodinu nezasmál skoro ani jednou, a tak je to za mě ve výsledku jen zbytečnost o pár chlápcích, kteří po letech dělají reunion a bojují mezi sebou o post vítěze v různých challengích. Potěší známé tváře z jiných komedií a ucházející nápad, ale absence humoru, a tudíž i čehokoliv, co by mě zajímalo, je neodpustitelná, a tak před koncem vypínám. Šancí pobavit měl film dost, ale ani jednu neproměnil v úspěch. A to jsem člověk, který podobně přiblble filmy zbožňuje… Ztráta času. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Josha Duhamela mám rád, tak som bol dosť zvedavý na jeho režisérsku prvotinu. Idea tohto filmu je celkom fajn, ale to tlačenie na pílu bolo typicky americké. Scenár mal potenciál na relatívne vydarenú komédiu, ale to prevedenie s obrovskými nápormi nevkusu a nechutností to poriadne tlačili nadol. Mnohé veci mi prišli absolútne zbytočné a neuvážene prehnané. Ale svojské postavy ma úprimne bavili, a treba uznať, že niektoré hlášky stáli naozaj za to (takže sa dalo na tom z času na čas aj zasmiať). A čo ešte? Olivia Munn potešila (no mohla tu dostať aj viac priestoru, to by sa snáď nikto nenahneval). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Počas záverečných titulkov môžeme sledovať nepodarené zábery. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama