Reklama

Reklama

Doom: Annihilation

  • Austrálie Doom: Annihilation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina mariňáků odpoví na nouzové vysílání a vypraví se na odlehlou vědeckou stanici na Marsu. Jakmile ale do tajného zařízení dorazí, tak zjistí, že se něco opravdu zle pokazilo. Vědcům se totiž nepovedl jeden z jejich experimentů a otevřeli portál do míst, kde se to jenom hemží krvelačnými démony. Těm se ale mezi lidmi zalíbilo, a tak se rozhodli, že by ze Země rádi udělali další peklo. Na partě vojáků tak bude, aby tomu zabránili. Jsou totiž jedinou naší nadějí. (topr harley)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (97)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nejen zbytečný, ale hlavně naprosto příšerný pokus o další zpracování známé herní legendy. Příšerní herci a hlavně celková lacinost, kdy si tvůrci myslí, že zaujmout tím, že se ve filmu objeví legendární zbraně nebo se nepřátelé kosí motorovou pilou. Není to ani zábavné, ani jakkoliv zajímavé a pokud vás zklamal už předchozí pokus s Dwaynem Johnosnem, oproti téhle patlanině se jedná o výjimečné dílo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Sice to není žádná převratná podívaná, ale na rozdíl od toho dražšího a slavnějšími jmény obsazeného předchozího filmu jsem tentokrát měl alespoň pocit, že tvůrci vědí, co dělají a co chtějí diváci od něčeho jménem Doom vidět. Zklamal mě ovšem konec ve stylu "Tak, a teď už jim došly peníze, víc toho nebude". ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Trochu šikanovaný film který není vyloženě špatný. Jsem celkem fanoušek DOOMA a nemůžu se dočkat Doom Eternal ale přijde mi že plno lidí tenhle film hejtí jen kvůli ženský.....Což je neuvěřitelné zrádcovství, kde je sakra Doom Guy? Nicméně scénárista musel přijít s nějakým scénářem ale změnil tu nejzákladnjší věc. Plno odkazů potěší a akce je celkem dost. Nejvíce se mi líbil konec v "pekle". Mohlo to být 1000x lepší ale i horší. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele

Nepotrebujem to videť celé ,aby som vedel ,že film je horší ako herné adaptácie Uweho Bolla. Uz od prvého pohľadu je vidieť ,že to nebude žiadna sláva - hrozné efekty ,blbý scénar ,ktorý nieje ani na smiech ani na zaplakanie (jednoducho je hrozný) ,vizuál ,ktorý vyzerá akoby ho niekto natáčal cez mobil a nevedel ,že sa obraz dá upravovať a filtorvať ( vyzerá to akoby to bolo točené amatérom na place). Skoro úplným vrcholom sú papierové rekvizity a prostredie (takéto efekry čakám od prvého Aliena ,nie od filmu z roku 2019!). A čerešničkou na torte tejto sračky je obsadenie ženy ako DoomGuya (ja nemám nič proti tomu ,aby ženy hrali mužské role ,ale to ako vážne tam nemohli dať aspoň trochu vyšportovanú ženu ,aby nevyzerala tak divne keď bude držať tak 100 kilové BFG ,alebo niečo takého!?) Takže je na tom filmu aspoň niečo dobré? Snáď to ,že nie som nasratý ,pretože som to čakal (keď sa od toho Bethesda odtrhla tak mi bolo jasné ako to dopadne) a narozdiel od Uweho Bolla sa Giglio držal aspoň Loru. 20% za amatérizmus ,ktorý môže konkurovat aj Edu Woodovi. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Hned na začátek vůbec nechápu proč roli Doomguy ztvárnila žena prostě tohle byla chyba a to fakt velká. Řekl jsem si, že k filmu budu přistupovat jen jako k obyčejnému jednoduchému sci-fi výplachu a to se nakonec fakt vyplatilo. Umělé kulisy, gumové monstra a levné efekty s nic moc herci mi nakonec vůbec nevadili a já si tenhle film prostě užil jak nejlépe jsem mohl a bez problému dám 3 hvězdy. 55% --- 5/10 IMDb ()

Galerie (42)

Zajímavosti (8)

  • Jméno hlavní postavy Joan Dark (Amy Manson) je slovní hříčka, která odkazuje na jméno Joan d'Arc, tedy legendární francouzskou hrdinku, která osvobodila Francii od anglické nadvlády. (NiWi)
  • Jeden z mariňáků v boji zakřičí „I'm your Ultra Nightmare“, přičemž u spojení Ultra Nightmare se jedná o tu nejtěžší obtížnost na kterou se dá hra „DOOM“ dohrát. (NiWi)
  • Studio Id Software, které stojí za hrami „Doom“, se od tohoto filmu výrazně distancovalo a nechtěli s tím to filmem mít nic společného. (Yoshitsune)

Reklama

Reklama