Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dívka jménem Petra má rezavé vlasy a hodně zájmů, které se od sebe velmi liší. Hraje na klavír, je vedoucí v oddílu Svišťat a má dokonce i jeden mezi dívkami velice nezvyklý koníček - hraje s klukama fotbal. Je totiž fotbalovou brankářkou. Do Petřiny třídy posléze přichází nový spolužák Pavel a ona se do něj zamiluje... (duklak2)

(více)

Recenze (41)

Rousse 

všechny recenze uživatele

Týjo - oni natočili film ó měě! Oni natočili film ó měě! Oni natočili film ó měě! Nebo to musela být nějaká jiná zrzka z Uherského Hradiště (až na to koupaliště - to je v Moravském Písku, ale i tam jsme se hodně nakoupali:-), která na ZŠ hrála na klavír a v soukromí svého pokojíčku se mlátila do hlavy, proč zrovna ona se musela narodit zrzavá a ještě ke všemu pihatá. Nééé - kecám... já nehrála na základce fotbal a už vůbec jsem neměla absolutní sluch a nebyla jsem klavírní talent s ambicemi na konzervatoř. Nakonec i teď po dlouhé době ráda otevřu klavír a hrábnu do klávesnice a ráda z velké nostalgie ty 3 hvězdičky dám a Petře s léty odstupu vzkazuji: "Neboj, oni všichni ti posměváčkové nakonec pochopí, že zrzky jsou nej!":-) ()

Kámen 

všechny recenze uživatele

Holka, která v té době hraje na klavír (stejně jako já), hraje fotbal (stejně jako já), no uznejte, takřka ideální kombinace. A poznámky typu 17-ti letá hraje 11-ti letou beru jako bláboly. Co takoví Muži v offsidu, kde otec Jindřich Plachta je o 2 a půl měsíce mladší, než je jeho filmový syn Eman Fiala. A těchto skutečných absurdit ve filmu je daleko víc a nemám potřebu je řešit. K dalším poznámkám typu zrzavá holka má tmamovlasé rodiče - když už se filmařům podařilo najít ideální představitelku hlavní role, najít herce či herečku přírodně zrzavé, není asi tak snadný. Film má jistě i svoje slabiny, ale pro děti (dříve narozené) to byl zábavný kousek o holce, která hrála fotbal, a to se počítá, pánové ! A co se týče Stanislavy Coufalové o pár let později, je to snad jediná feťačka na světě, který je mi doopravdy líto. Howgh! ()

Reklama

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé... Stáňa Coufalová...jo to je ta holka... Je to už pár let, co jsem viděl nějakej dokument o fetingrech na heráku, a kamera sestupovala kamsi do nějakýho hnusnýho skvotu a odkudsi se vyprasila špinavé oteklé zrzavé individum... a jmenovalo se Stáňa...uff...Byl to šok, jak vypravěč popisoval šok TV štábu, když zjistil, že to oteklé individum na heráku je právě tahle dětská hrdinka několika celkem známých filmů z osumdesátých... Velmi smutný dokument... Zajímalo by mě jestli to "individum" ještě žije... Jinak nezapomenutelná scéna ze Sonáty: Hlavní hrdinka potřebuje nutně někam odvézt, tak stopne chlápka na motorce... Chlápek je ale dost divnej... "Pane tady bych chtěla zastavit..." "Hovno!" (:o)) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Člověk jako já by asi neměl hodnotit dětský filmy, ale když už jsem to dneska zase viděl v TV.... Tenhle film má dvě velké slabiny. a) není moc o ničem b) všechny dětské postavy jsou dost nesympatické. A nejhorší na tom celým je, že roli cca 11-ti letého dětčáska hraje (podle dat narození a natočení filmu) 17-ti letá herečka.... ()

roswelll 

všechny recenze uživatele

Pan režisér Vít Olmer měl vždycky dobrý čuch na dětské filmy a herce v nich. Toto je s Pány kluky jeho nejpovedenější dětský film a vždy, když ho reprízují, rád se na něj znovu podívám. Příběh mladé dívky, která svádí svůj vnitřní boj mezi sportem a jejím talentem hry na klavír. A když se do toho ještě připlete láska, je zaděláno na malér. Škoda, že se takové filmy dnes už netočí a velká škoda jedné talentované herečky, jejíž životní osud asi každý zná z její 13.komnaty. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Stanislava Coufalová skutečně sama chytala ve fotbalových scénách i hrála na klavír v těch klavírních. (hippyman)
  • Natáčení filmu probíhalo v Uherském Hradišti. (Cucina_Rc)
  • Hlavní představitelka Stanislava Coufalová se stala v dospělosti narkomankou. (M.B)

Reklama

Reklama