Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Před půl tisíciletím byl démon Moloch uvězněn v knize. Co se stane, když bude kniha naskenována do počítače? Celému světu hrozí zkáza a v ohrožení je na prvním místě Sunnydale. (ArsenalEagle)

Recenze (5)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Problematika zoznamovania sa cez internet si v dnešnej dobe získala viac fanúšikov ako v roku 1997. Vtedy ešte toľko zastaraných vecí robia aj túto epizódu starou, keďže aj čo sa týka zoznamovania, nemohli byť použité technológie dnešnej doby a rýchlejšie. Keby áno a seriál je zasadený do dnešnej doby, zásadne by to ovplyvnilo dej epizódy. Tento fakt znižuje hodnotenie epizódy z fajn béčka. Robot tam tak trochu nepasuje, záverečné konštatovanie sa však veľmi hodí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při čtení popisu epizody jsem si říkala, že to zní jako nuda. A pak si při koukání celkem dlouhou dobu zase říkala,  že to není tak špatný. Ale SPOILER!! ten robot (i když to bylo logický vyústění) to za mě úplně pohřbil. A taky mi přišlo, že tam chyběl vtip předchozích epizod. ()

Reklama

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátky internetu a online seznamování. Willow se zaláskuje do kluka, se kterým si dopisuje po síti...nikdy ho neviděla, ale i tak je z něj po dvou dnech vyměňování zpráv celá poblázněná. Vcelku zajímavý díl, ale ten robot...to bylo velký špatný i na rok 1997. Taky mě pobavilo, jak si to Xander a Buffy naštrádovali k Willow domů a tam nikdo. Jakoby jediný existující rodič v seriálu byla matka hlavní hrdinky. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak išlo o podarené skombinovanie fantasy a sci-fi žánru. Celkom zaujímavé spracovanie témy, či sú lepšie knihy alebo počítače. Nejaký ten filozofický presah sa tam nájde. Trošku na zamyslenie. Démon v počítači bol fajn. Willow bola skvelá. Buffy bola tiež parádna. Na scénu nám nastupuje Jenny Calender, čo automaticky dáva možnosť vzniku zaujímavého vzťahu medzi ňou a Gilesom. A páčilo sa mi vysvetlenie Gilesa na konci, prečo uprednostňuje knihy. Gilesova nedôvera v modernú technológiu je velice vtipná. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno