Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentky Kayla a její nejlepší kamarádka Maddie večer v podchodě sprejují graffiti a jsou uneseny. Kayla se probouzí dezorientovaná v lese v dřevěné rakvi. Vydává se hledat Maddie. Brzy zjišťuje, že je účastnicí ve smrtící hře, kde jsou ženy pronásledovány maskovanými muži... (noelcoward73)

Recenze (67)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Australáci opět nezklamali. No popravdě aby divák nebyl tímhle filmem zklamaný, nesmí mít moc velký nároky a přehnaná očekávání. A naopak musí mít tu správnou náladu na lobotomizovaný brakový béčko. Ale pokud vám k diváckýmu štěstí stačí scénář tak retardovaný až je vlastně zábavný, pokud si užíváte blbé dialogy i blbé jednání postav, připadají-li vám komická všelijaká vraždící psychopatická monstra vydávající jen neartikulované skřeky, navíc bizarně až deviantně maskovaná, vyvolávají-li u vás salvy hurónského smíchu scény jako "skalpování" obličeje sekerou nebo vylupování očička lžičkou, pak jste ta správná cílová divácká skupina pro tenhle biják, který je tak trochu menšinový i v rámci svého žánru. A chci dvojku, protože ta hlavní slečna se mi moc líbila, hlavně na konci. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Furie jsou bohyně pomsty, ale představuji si je poněkud jinak, než jako nevzhlednou děvečku, co se snaží uniknout masakru a následně za to někomu nakopat koule. Takže únos, prý kráska číslo 6, a zvíře. Tedy zvířata s rozličnými sečnými a bodnými zbraněmi, kterým je třeba utéci. Zajímavým nápadem je spojení unesených žen a maskovaných zabijáků. Zdaleka nejlepší je ovšem báječný les, co vypadá jak z obřích vybělených kostí. Ten si zaslouží samostatnou hvězdu! Jinak standardní hra na honěnou s vcelku slušnými gore efekty, i když někdy se z nepochopitelných důvodů kamera zatoulá mimo, a tak zbývá jen divákova fantazie. Zatraceně, co je špatného a těžkého na vytržení vlastního oka? Nenáročné, oddechové a rychlé. Kdo rád rajskou, úplně zklamán by být neměl. Kdo si potrpí na promyšlené zápletky a objevný příběh, měl by sáhnout po něčem jiném. ()

Reklama

topi 

všechny recenze uživatele

Do poloviny filmu by to ještě jakž takž šlo. Pak to ale začalo kurevsky drhnout a scénář šel totálně do kopru. K dialogům těch všech škaredých děvčat se nemá cenu ani zmiňovat, tak jako k jejich neskutečné výdrži, jedna dostane sekerou do zad, ale v pohodě ještě nějakou tu hodinu chodí a žije jako by se nic nestalo, nebo druhá má nožem probodenou dlaň, nekrvácí a je úplně v pohodě. To všechno sráží už tak zoufale ubohý scénář dolů a jak dojde na finále je z toho nebetyčná chujovina. Jediné, na co si fanoušci krvavých efektů zgustnou je gore, které je realistické jak prase, bez posrané CGI animace. To je ale zatraceně málo! Je to škoda, vyměnit ty hnusný škeble za aspoň trochu sympatičtější kočeny, který přinejmenším trošku umí něco zahrát (ne jenom ječet a tupě zírat), napsat jim přirozený dialogy, scénář nějakým způsobem udržet v reálnosti, klidně okořenit černým humorem a mohla by to být pohodová a stylová vyvražďovačka, alespoň na nějaké úrovni. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Battle Royale s odkazy na Slashery minulého století, celkem slušně funguje v rovině, kterou slíbil. Tedy perfektní Gore, vynikající masky záporáků a slušný make up, v tomhle ohledu si tvůrci vyhráli, ale zbytek hapruje. Herečky hrají bohužel příšerně, vizuálně to působí levněji a finální zvrat vykrádá známější horory. Tedy doporučuji jen pro fanoušky gore, zbytek může mávnout rukou. 60% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská se probudí kdesi sama a tam ji nahánějí psychopati, Jeden z nich jsou hodný ten ji chrání a většina je zlých ti chrání ostatní ženské co tam jsou (proč to tak je film nevysvětlí asi si někdo řekl nenatočím vyvražďovačku, ale zkusím něco inteligentního akorát, že totálně pohořel) . Když jedna z těch ženských umře nebo ji někdo zabije zemře i její ochránce i když ke konci to nedává smysl jelikož minimálně jeden z těch vrahů zmizel úplně a nebyl zde ani ukázán a ani zmíněn (ten té asiatky). Na konci máme náběh na další díl kdy zjistíme , že to dělá někdo pro lidi co to pak sledují online a přeživší po nich jde. Ty 2 hvězdy jsou pouze za gore více si to nezaslouží. P.s. pobavil komentář Flipnica což je alter ego Psychora a nadává na něho snad sem někdy dá komentář i další jeho alter ego Bloody 24 a bude nadávat třeba na Flipnica. To musí být člověk opravdu moc zoufalý , aby si udělal 3 a více nicků a nadával sám na sebe a myslel si, že to nikdo nepozná. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • Při vybírání názvu se tvůrci inspirovali v římské mytologii, kde je Furie bohyní pomsty a kletby. (Duoscop)
  • Během natáčení bylo použito sto litrů umělé krve. (Duoscop)

Reklama

Reklama