Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rue a Jules se setkávají poprvé od Vánoc, když East Highland vítá nový rok. (HBO Max)

Recenze (25)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Listen, I fucking know what you are. You're just a fuckin' junkie-ass bitch and you're probably fucking eating that ginger's ass for fuckin' drugs or whatever the fuck you're into. Fuckin' junkie-ass bitch." ________ Režisér Sam Levinson se ani po víc než roční odmlce s ničím nesere a v expozici druhé řady generační výpovědi 'Euforie' eklekticky prezentuje působivou backstory antihrdiny a drogového dealera Fezca, exkurzi do drogového byznysu, a posléze na pozadí víru novoročních oslav rozehrává důmyslnou šachovou partii plnou intrik, napínavých konfliktů a vztahových peripetií. Věrný divák a filmový labužník uvítá i zajímavou plejádu nových stylistických změn – buď silně saturovaný a zrnitý vizuál který pracuje s přirozeným světlem, častější využití retro songů, anebo přímočarou lineární naraci na relativně minimalistickém měřítku...... Vzhledem k tomu, že většina lákadel z traileru se už vyčerpala, máme se určitě nač těšit. Dokonce dorazil i Justin Bieber z Wishe a pornoherečka Chloe Cherry. Nathan každopádně dostal to, co si zasloužil. Fezco steals the show! ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak nám to začíná přesně tak, aby divák věděl, že se bude zase šokovat a že opravdu kouká na Euphorii. Levinson nám servíruje pro jistotu stopořený péro ani ne po třech minutách, zase je to fucked up minulost v úvodu jedné z postav, se spoustou fucked up otců, bratrů, kamarádů, babiček - ono je to vlastně jedno koho, podstatný je, že to je dost dark a zabalené v cool obalu. Všichni jsou opět dostatečně sjetí nebo napnutí, nevíte kdo koho napadne, co se posere, kdo se posere, kdo se v dalším záběru rozbrečí, nebo kdo koho pojebe, kdo koho zlomí, prostě typický dospívání na jedné planetě. Jo, málem bych zapomněl na malé dítě (který má taky hodně drak/cool minulost samosebou) skáče s kladivem v ruce a ruší drogové dealery s bouchačkama. No prostě to co mě pořád tak trochu štvalo na první sérii, tady dupe na plyn ještě tvrději (bohužel)x Ano… vizuál to má mňamózní a někde pod tou over the top slupkou temnoty a "coolovosti", se pořád skrývá křehký a smutný příběh Rue. Škoda že to Levinson tak zbytečně hrotí. Zendaya krása nebeská i herecká a vůbec všichni herci jedou velkou ligu (nebo jsou typově skvěle obsazení) Skalní fanoušci budou asi chrochtat blahem. Enjoy. Mě to i kdybych pominul veškerý piňdoury, kozy a za každou cenu vizuální onanii asi začíná jen reálně nudit. Uvidíme. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyzerá to dobre, rozumej je to drsné, cool, sey a neviem čo ešte, pozerá sa na to dobre, ale žeby sa toho zase nejako veľa udialo, to sa povedať nedá. Zase tu máme nekonečný večierok, kde pobaví scéna na záchode, mimochodom pre dej úplne zbytočná, a na koniec sa dočkáme poriadne silnej scény a niektorí z nás dostanú poriadnu satisfakciu. Osobne ale očakávam dejovejší priebeh novej série. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl nejednoho diváka vystřelí z trenek. Frčí od první minuty a není tam hluchý místo. Konečně došlo na Feze a jeho minulost, musím se přiznat, že to, jak se k němu a babi dostal Ashtray mi lámalo srdce. Každopádně chápu, proč je Fez oblíbená postava, i když je to zasr*nej dealer. A konec a psychouš Nate? Nebudu zastírat... užila jsem si to. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Existují různé babičky. Ta dosti svérázná v tomto dílu dala do vínku svému vnukovi vskutku hodnotné rady a tipy na poli dealování drog. Vynikající epizoda, kterou se mi shodou náhod povedlo vidět krátce po začátku roku, takže i téma byla mile aktuální. Zendaya i transka mě serou i po delší pauze (snad dokonce ještě víc), ale naštěstí seriál disponuje takovou spoustou zajímavých postaviček, že není problém si zde někoho najít, kdo není otravná teplá či přičmoudlá píča. [85 %] ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama