foto

Kathrine Narducci

  • nar. 12.8.1965 (54 let)
    Východní Harlem, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Capone
2019 Irčan
Špatné vychování
2018 American Dresser
Cruise
First We Take Brooklyn
2017 Lost Cat Corona
Čaroděj ze země lží (TV film)
2016 '79 Parts
Blue: The American Dream
2014 Jersey Boys
Zarra's Law
2012 To Redemption
2011 The Last Gamble
2010 Skupinový sex
2009 Blue
Chicago Overcoat
The Deported
2007 Made in Brooklyn
Slice
2000 Dům s tichým barem
1999 A Whole New Day
1998 Pod pokličkou
Svědek proti mafii (TV film)
1994 Zázrak v New Yorku
1993 Příběh z Bronxu

TV seriály

2019 The Godfather of Harlem (TV seriál)
Chickens Come Home to Roost (E10)
Rent Strike Blues (E09)
How I Got Over (E08)
další epizody (5)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Vyhaslý (S05E05)
2015 Power (TV seriál)
Consequences (S02E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Milostné příběhy (S05E13)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
I Gotta Go (S01E05)
další epizody (7)
2011 Workaholics (TV seriál)
Karl's Wedding (S02E08)
Teenage Mutant Ninja Roommates (S02E07)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Primát (S03E09)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Babes (S10E06)
2007 Rodina Sopránů (TV seriál)
Modrá kometa (S06E20)
Kennedy a Heidi (S06E18)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Válka doma (S04E02)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Výstava luxusního zboží (S06E07)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zkušební sen (S05E11)
Marco Polo (S05E08)
Čas idylického štěstí (S05E07)
další epizody (5)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Každý si nese svůj kříž (S04E06)
Kryštof Kolumbus (S04E03)
Třetí hlídka (TV seriál)
Cold Front (S03E13)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jednočlenná armáda (S03E13)
A ochraňuj nás před mocí Satanovou (S03E10)
Další párátko (S03E05)
další epizody (4)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Velké holky nebrečí (S02E05)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sen o Jeannie Cusamanové (S01E13)
Boca (S01E09)
Odmítání, vztek, smíření (S01E03)
další epizody (4)
Třetí hlídka (TV seriál)
Hell Is What You Make of It (S01E04)
Anywhere But Here (S01E02)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Faccia a Faccia (S08E15)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Menace (S07E11)
1995 Policie New York (TV seriál)
One Big Happy Family (S03E03)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Mayhem (S04E17)

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky