Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Maddyině narozeninové párty se oslavují a zpochybňují vztahy. Jules se obrátí na Elliota s prosbou o radu a Cal zabloudí do vzpomínek. (HBO Max)

Recenze (24)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cal a jeho okýnko pravdy směrem k rodině si pro sebe ten díl ukradl, o tom žádná. Co se týče Rue a toho, jak se utrhla z řetězu... už dýl si říkám, kde je její máma a testy na drogy. To mám vážně věřit, že se, věčně sjetá, s mámou nepotkává? Že se občas nekoukne do jejího pokoje a jen slepě věří? Nevím no... aspoň že Myšákova máma se stará,  z toho bude ještě mrzení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak tohle nebyla dobrá epizoda. Úvod mě přitom docela dobře naladil, protože vidět všechna ta oslavovaná klišé najednou, to byl kvalitní zápich. Stejně dobře jsem se bavil i na konci, protože i když se Cal řadí mezi všechny ty figurky, které ve mně vzbuzují čím dál větší odpor (a to jsou opravdu všechny, liší se jen tím, na který stupeň se už u mě dostaly), s rodinou se tedy rozloučil velkolepým způsobem, to mu musím nechat:-) No, ale děj mezi počátkem a závěrem epizody byl úplně o ničem. Vývoj veškerý žádný, jen se zase něco vypilo a vyšňupalo. / Poučení: Nesnaž se zápasit v gay baru. 3*- ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod dokonalý, aj scéna návratu ocka domov s močením na chodbe. Zvyšok je tak pocitový, že až prechádza zrak. Dobre sa na to pozerá, ale vlastne sa nič nestane. Snáď bude táto séria prebiehať aspoň v striedaní dejotvornejších a menej dejotvorných epizód, než že pôjdeme v tomto smere až do konca a osobne budem mať pocit, že ma to síce bavilo, ale dokopy sa to nikam neposunulo. ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si úplně jistý posunem k evropskému uměleckému filmu. Závěr pěkný, ale co to vlastně říká o celku? Sam Levinson klade hodně silný důraz na detaily. Noří se hluboko do hlav hlavních postav, ale trochu mu ujíždí kompaktnost celé série. Calova linka je tak zatím nejsilnější. Pekelně mi chybí Kat a Cassie už prosím vyřešme ať se můžeme posunout k Lexie. Vlastně trochu frustrující epizoda. ()

bvlrm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedzme na konci epizódy pár náhodných slov a fráz o láske, ktoré nič nezmerajú, a s kontextom epizódy nemajú nič spoločné, a zožnime slávu. Už aj ten "podmanivý" vizuál sa začína akosi opakovať a recyklovať. Šancu tomu ale ešte dám, keďže okrem nudného vzťahu medzi Jules a Rue tu mame aj iné, zaujímavejšie storylines. Urobte crossover medzi Euphoriou a Royovcami zo Succession a hneď tomu dám 5*. Tam sú tiež nepríjemné a odporné postavy, ale aspoň nie sú tak otravné a suché. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama