Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Maddyině narozeninové párty se oslavují a zpochybňují vztahy. Jules se obrátí na Elliota s prosbou o radu a Cal zabloudí do vzpomínek. (HBO Max)

Recenze (24)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten vykradenej úvod… pardon… ta pocta všem těm filmům znamenala co? Jo pardon. Levinson. Umění. Ok. Takže jsme v půlce a “plot” je teda jakej? Že mladí berou drogy a mají spolu sex? No wow. Postavy ztrácej sympatie díl od dílu víc a víc a hlavně oproti první sérii to přestává být zajímavé jakkoli. Nikam, naprosto nikam se to neposouvá. Díky bohu v tomto díle za Calea. Nebejt jeho chcaní (Prostě Levinson - not in good way - už jsem se lekl, že by se obešel jeden díl bez záběru na čuráka) a “mouder” o šukání… Jestli z tohodle chce někdo dělat masterpiece! Ale hej - zase - proti gustu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zpočátku docela nuda. Chyběla mi úvodní sonda do minulosti některé z postav. Namísto toho jsme dostali jakousi nechutnou přehlídku vztahu opičky s transkou, což nebylo nic pro žaludek nás zdravě transfóbních jedinců. Celkově byl tento díl pojatý v hodně artovém stylu, ale vůbec mi to nevadilo, ba právě naopak. Co v rámci tohoto seriálu funguje vždy a skvěle, tak to jsou nejrůznější oslavy. Ať už se jedná o konec roku, či něčí narozeniny, vždy to dopadne absolutní katastrofou a já chrochtám blahem. Opilecká jízda Calea bylo něco naprosto skvělého a nesmírně zábavného a udělalo to skvělou tečku za úžasnou oslavou narozenin, kde nebyla nouze o zlomená srdíčka, či třeba zvracení do vířivky. Hned několik dějových linek udělalo v rámci tohoto dílu obrovský krok kupředu a několik klíčových tajemstvích vyplulo na povrch. Moc si neumím představit o čem budou nadcházející 4 díly a zda dovedou udržet nastavenou laťku. [83 %) ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si úplně jistý posunem k evropskému uměleckému filmu. Závěr pěkný, ale co to vlastně říká o celku? Sam Levinson klade hodně silný důraz na detaily. Noří se hluboko do hlav hlavních postav, ale trochu mu ujíždí kompaktnost celé série. Calova linka je tak zatím nejsilnější. Pekelně mi chybí Kat a Cassie už prosím vyřešme ať se můžeme posunout k Lexie. Vlastně trochu frustrující epizoda. ()

bvlrm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedzme na konci epizódy pár náhodných slov a fráz o láske, ktoré nič nezmerajú, a s kontextom epizódy nemajú nič spoločné, a zožnime slávu. Už aj ten "podmanivý" vizuál sa začína akosi opakovať a recyklovať. Šancu tomu ale ešte dám, keďže okrem nudného vzťahu medzi Jules a Rue tu mame aj iné, zaujímavejšie storylines. Urobte crossover medzi Euphoriou a Royovcami zo Succession a hneď tomu dám 5*. Tam sú tiež nepríjemné a odporné postavy, ale aspoň nie sú tak otravné a suché. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další intenzivní díl. Úvod á la Duch nebo Zkrocená hora nemá chybu. Navazujeme tam, kde jsme skončili v minulé epizodě, přičemž trojúhelník Maddy, Natea a stále labilnější Cassie je ještě komplikovanějším, což vyvrcholí zvratky ve vířivce. Lexi (dcera Judda Apatowa Maude) dál připravuje svou středoškolskou hru. Kdepak se asi inspirovala? To přepínání mezi scénami, liniemi a náladami je působivé. Cal se po svém osvobozuje od zášti vůči své rodině, v baru, do kterého roky nevkročil, ho pohltí nostalgie. A pak je doma zatraceně upřímný. Může to být zajímavý zlom pro několik příštích dějových linií. Hodně pocitové, hodně své. Kdo ještě alkoholem či drogami nezabil zbytek svých mozkových buněk, tak to úspěšně dohání. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama