Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

gemi 

všechny recenze uživatele

OK, je to přitažené za vlasy. V podstatě jde o to, že část členského státu EU (Řecko) je zčásti ovládaný mafií. Asi to mohlo a mělo být zasazeno do nějaké exotičtější destinace, aby to bylo uvěřitelnější. Ale je to zábavné. Je to docela slušný, originální akční roadtrip. Čtyři jsou to teda s odřenýma ušima, ale jsou tam. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Řecko, současnost. Nezodpovědný afroameričan řídí v noci aniž by si dal před cestou Redbulla. Usne, nabourá, projede domem a zabije svou ženu/přítelkyni (bílou) nezodpovědně nepřipoutanou. Než odpadne všimne si zrzatého caparta. Při výpovědi utrousí tuto nenápadnou informaci a najednou ho chtějí všichni zabít a on prchá aby si zachránil holý život. Ironicky chtěl chvíli před tím spáchat ze solidarity sebevraždu. 70tková konspirační utíkačka malebnou peloponéskou krajinou je opepřená o politické podloží. Bohužel nesympatický hlavní hrdina co se většinu času chová jako kretén a haluzácky uniká před pronásledovateli a sbírá střípky informací k řešení své situace to posílá do kopru. Scénář osciluje mezi akčním béčkem a evropskou artovkou = nedává moc smysl. Washington po Tenetu těžce přešlápl. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Se mi zdá, že Denzl džejár našel zalíbení v účinkování ve zmatených, nelogických, průhledných pseudoartistických chujovinách se značně přepálenou stopáží, u nichž scénárista zneužíval LSD a kameraman rohypnol. Pokud se tedy stejně jako já necháte zlákat do Tenat tohoto dílka, pak na váš budou čekat např. následující strhující moment(k)y: kamera dlouze odspodu zabírá koruny stromů. Beckett strnule pozoruje toulavou kočku. Beckett čumí do blba. Kamera projíždí železničním tunelem. Plačící Beckett opět čumí do blba. Kamera dlouze odspodu zabírá korunu mostu. Tentokrát mírně slintající Beckett už zase čumí do blba. Takže pokud máte podobné typy filmů rádi jako já, tak vám ty dvě hodiny utečou stejně rychle a příjemně, jako Lautnerovi jeho proces. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Cierny Winnetov, ciernych 7 statocnych, urcite neskor bude  aj cierny Janosik, Zizka ci Napoleon. Cierny superman, spickovo vzdelany, ovladajuci vsetky bojove umenia, uhynajuci sa gulkam, skacuci z 10 m vysky, s perfektnymi vypoctami casu dopadu no a samozrejme nezlomny, bolesto odolavajuci ... No proste "Cernoch" ()

zdenzo 

všechny recenze uživatele

Washington dolaďuje herecký výkon z Teneta a i když scénář trošičku pokulhává, skvělá hudba, oprýskané prostředí Atén a situace do níž se dostala hlavní postava mi připomíná úchvatný Stoneův Midnight express. Nenechte se odradit nižším hodnocením, snímek stojí za to vidět, už kvůli artovému/independent movie nádechu. Ale pozor, nic pro mainstreamového popcorn diváka. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama