Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Beckett, american v Grecku nahodou uvidi co nemal a ocitne sa na uteku pred udajnymi policajtmi. Ta jednoducha zapletka funguje - hlavny hrdina uteka, trpi, je raneny, snazi sa prezit a polovicu filmu divak netusi preco a co sa deje. Bola som v napati, bavilo ma to. Na konci neviem kde zobral sily a premenil sa na terminatora. Suboje telo na telo su realisticke a surove. Cely film taha JDW, ostatni herci ako Alicia, Vicky a Boyd maju mensie rolicky, su na platne tak 10-15 minut. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: No musím uznať že po tých dosť útočných recenziách som od toho nečakal veľa a dostal som dosť. Áno nie je to žiadny Bourne ale príbeh to má, je síce predvídateľný ale má jeden pre mňa celkom nečakaný zvrat. Čakal som, že chlapca uniesli politický oponenti a nie partia mafošov ktorým premiér dlžil keš. Washington fajn, síce to ako sa v poslednom akte prepne do fightera je trošku zvláštne ale okrem tej debilnej scény skoku na auto sa to dá akceptovať a na druhú stranu aj aj by som o život bojoval takže netreba sa až tak diviť. Vikander je tu na to aby nalákala ľudí ale rýchlo umrie. Tož je politika netflixu nalákať na známe tváre ale rýchlo ich odpraviť alebo ukázať až v poslednom akte aj to málo ako v prípade Holbrooka. Proste sa šetrí ale to nevadí pretože napriek tomu spokojnosť. 4* ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Řecko, současnost. Nezodpovědný afroameričan řídí v noci aniž by si dal před cestou Redbulla. Usne, nabourá, projede domem a zabije svou ženu/přítelkyni (bílou) nezodpovědně nepřipoutanou. Než odpadne všimne si zrzatého caparta. Při výpovědi utrousí tuto nenápadnou informaci a najednou ho chtějí všichni zabít a on prchá aby si zachránil holý život. Ironicky chtěl chvíli před tím spáchat ze solidarity sebevraždu. 70tková konspirační utíkačka malebnou peloponéskou krajinou je opepřená o politické podloží. Bohužel nesympatický hlavní hrdina co se většinu času chová jako kretén a haluzácky uniká před pronásledovateli a sbírá střípky informací k řešení své situace to posílá do kopru. Scénář osciluje mezi akčním béčkem a evropskou artovkou = nedává moc smysl. Washington po Tenetu těžce přešlápl. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Se mi zdá, že Denzl džejár našel zalíbení v účinkování ve zmatených, nelogických, průhledných pseudoartistických chujovinách se značně přepálenou stopáží, u nichž scénárista zneužíval LSD a kameraman rohypnol. Pokud se tedy stejně jako já necháte zlákat do Tenat tohoto dílka, pak na váš budou čekat např. následující strhující moment(k)y: kamera dlouze odspodu zabírá koruny stromů. Beckett strnule pozoruje toulavou kočku. Beckett čumí do blba. Kamera projíždí železničním tunelem. Plačící Beckett opět čumí do blba. Kamera dlouze odspodu zabírá korunu mostu. Tentokrát mírně slintající Beckett už zase čumí do blba. Takže pokud máte podobné typy filmů rádi jako já, tak vám ty dvě hodiny utečou stejně rychle a příjemně, jako Lautnerovi jeho proces. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

těžko říct jestli tvůrci chtěli něčemu skládat poctu,nicméně celkem se jim to povedlo a Beckett působí a vypadá jako poctivý old-school thriller,který jako kdyby utekl z přelomu sedmdesátek a osmdesátek.To se koneckonců taky odráží na jeho nezaslouženě nízkém hodnocení,jelikož je evidentní,že takhle starosvětský kousek dnes neosloví každého.Já se každopádně bavil a i když JDW stále není Denzel a bude to mít v tomhle ohledu vždycky těžké,zlepšuje se film od filmu.Pomalu,ale zlepšuje...70% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama