Reklama

Reklama

The Virtues

(seriál)
Trailer 1

Epizody(4)

Recenze (5)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Tichým způsobem budovaný zoufalství, který naprosto přesvědčivým způsobem ztvárnil Stephen Graham. Ten chlap neumí zahrát špatně a jeho příběh s bolestnou pravdou sledujete bez vydechnutí. Konec jako nezapomenutelná časovaná bomba a jasnejch pět. ()

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Britská minisérie The Virtues, je příběhem Josepha (Stephen Graham), který vrší zoufalství na zoufalství. Jednoho dne si koupí lístek do Dublinu, aby si vyřešil některé své záležitosti. Podle mě nejautentičtější Stephen Graham, za celou dlouhou kariéru. Velký pán, z Velké Británie, který řeší nemalé strasti. Příběh ze života, který nikoho nenechá chladným a jako bonus krásné písně od talentované zpěvačky PJ Harvey. Minisérii režíroval Shean Meadows, který je zároveň i scenárista a podílel se na skvělém seriálu i filmu, This Is England. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Již mnohokrát popsané téma zneužívání dětí stojí za zhlédnutí díky hereckému představení Stephena Grahama a výbornému scénáři. Někde na hraně 4 a 5 hvězdiček. ()

frenkie 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem také napsat nějaký ten komentář k tomuto dílu, ale Tosi a VLADEK řekli vše potřebné. Víc není co dodávat. Je třeba to vidět. 5* ()

Reklama

Reklama