Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální wrestlingová show, produkovaná World Championship Wrestling (WCW), která byla vysílána každý týden na televizní stanici TNT. Poprvé se uskutečnila 4. září 1995 a naopak poslední dne 26. března 2001. Dohromady bylo odvysíláno 284 epizod. Show vytvořili pánové Ted Turner a Eric Bischoff. Monday Nitro bylo obohaceno od 14. července 1997 taneční dívčí skupinou Nitro Girls. Mezi nejznámější osobnosti této show patřili Hulk Hogan, Bill Goldberg či Rey Mysterio Jr.. (Stocki)

(více)

Diskuze

Davisek

Davisek (hodnocení, recenze)

Super časy. Pátek večer se rovnalo změně Cartoon Network na TNT. Wresling s Hoganem, Goldbergem a ještě si pamatuju malýho blonďáka v zeleným. Ten byl odpornej, nefandil jsem mu. Pořáď dělal zvuky jako wooooo. :-))). Už jsem ho našel...Rick Flair

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

Metzger: Jo tyhle časy bych chtěl vrátit zpět...WCW Monday Nitro nebo Thunder to bylo prostě perfektní...Rey Mysterio, Kidman, Juventud Guerrera, DDP, Bret "Hitman" Hart, Disco Inferno :-), Wrath a Brian Adams (později KroniK), Vampiro...prostě dnešní wrestling už nebude nikdy takový, jako před rokem 2000.

Metzger

Metzger (hodnocení, recenze)

Taky patřim ke generaci která vyrůstala na ,, Satelitu ,, a čekala až se v pátek večer Cartoon Network promění na TNT a začne Wrestling ... Goldberg , Giant , Hogan , Nash , Scott Steiner , Sting , Booker T , Scott Hall a věčný soupeření mezi NWO a Wolfpackem ... kde ty časy jsou ... :-)

Maty85

Maty85 (hodnocení, recenze)

tjn , hrozny reznici , sice to hrajou ,ale vyborne no a tech par skrabancu si taky sliznou kazdej :-))

Stocki

Stocki (hodnocení, recenze)

To byly časy,když ještě tohleto dávali na TNT v pátek od 22:00.Pak to ještě dávali na německé DSF.

Reklama

Reklama