Reklama

Reklama

Gangster, policajt a ďábel

  • Jižní Korea Akinjeon (více)
všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

V Čchonanu je v autě brutálně ubodán muž a případu se ujímá detektiv Jung Tae-seok (Moo-yeol Kim) se svým parťákem Bae Soon-hoem (Yoon-seong Kim). Jung si jako jediný případ spojí s dalšími vraždami, které byly spáchány stejným způsobem, a dojde mu, že je má na svědomí sériový vrah. Když tentýž vrah napadne a pobodá i šéfa gangu Jang Dong-sua (Dong-seok Ma), oběma mužům dojde, že musí spojit síly, aby ho dopadli. Každý ovšem sleduje svůj vlastní cíl. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

mira007 

všechny recenze uživatele

Korejské krimi inspirované skutečným případem vraha, který po noci ubodával řidiče. Tady si náhodně bohužel vyhlédne šéfa místního podsvětí a útok na něj vyvolá válku mezi gangy. Gangster se spojí s policajtem Raplem a začnou hon na sériového vraha. Solidní krimi thriller, který má spád, napětí, krásnou kameru, dobrou atmosféru, hromadné bitky i akční scény a na korejský film tam je minimum znaků asijské kinematografie jako teatrální gesta, přehrávání, předojímací momenty apod. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Další korejská kriminální pecka...Polda je takový korejský Mark Wahlberg, akorát strašně, hlavně na začátku, přehrávající a chovající se jako totální kretén...Gangster (Dong-seok Ma) výborný a skvěle se doplňující s poldou...Ty jejich humorné scénky, které možná ani nebyly plánované, jsou mňamózní...No a Devil je fuck hnusák...Všechno drží pohromadě, funguje to a s mužem jsme se řezali smíchy i když se to vlastně ani nehodilo...To, ale bylo vlastně na tom filmu nejlepší... Za mě 95% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Kórejci sa toho neboja. Naservírujú pravdivý príbeh, ubodaných ľudí, hromadné mláťačky, naháňačky pekne zabalené v pozlátku spravodlivej polície a zlých gangsterov. So spádoch, pútavým dejom, litrami krvi a samozrejme spolupráce dvoch svetov, ktoré by spolu rozhodne spolupracovať nemali. A neni to ani nejak desne úmorné a dokonca ani nevyzerajú všetci rovnako. Ja som sa bavil. 4 z 5 ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Bohužel nemůžu jinak, a i když jsem se snažil s otevřenou myslí hledat pozitiva, musím opět říct, že asijská kinematografie mě až na výjimky trestá. Ale popořadě. Začne to jako standardní šikmo-krimi, aby to spojením gangstera a policajta slibovalo něco víc a pak je to jako na horské dráze. Dobře udělaný akční scény a zajímavý nápady ubíjí přehrávající hlavní polda (nejen) a nelogičnost, že by se za ni nemusel stydět ani marketingový tým Andreje Babiše (ano, už i tady). Opravdu, co zvrat, to nesmysl, co scéna, to hloupost. Přijde mi, že to muselo napsat nějaký talentovaný dítě, protože takhle si přece nemůže někdo myslet, že funguje policie, zákon, svět a vůbec. A v akčním fláku, bych se s tím asi nějak popral, ale jestli chce film, abych ho bral vážně, nemůže mi předkládat nesmysl za nesmyslem, to se pak prostě nechytnu. Bohužel. Ale pokud vám pár desítek nesmyslů a nelogičností nepokazí, asijský přehrávání vám nevadí, tak můžu jenom doporučit. Dobrýho je v tom filmu hodně. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Klasika po korejsku a další chuťovka se sériovým vrahem v hlavní roli. Už po několikáté se člověk dovídá, že je film inspirován skutečností a já si ted tak říkám, stojí vůbec za to chtít tu zemi někdy navštívit? Podle těch filmů je to tam samej vrah, úchylák a dáběl všude kam se podíváš :-))) jo a konec je fakt povedenej, to vážně volá po pokračování. ()

Galerie (103)

Reklama

Reklama