Reklama

Reklama

Nechte ho jít

  • USA Let Him Go (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Přišli o syna, ale za žádnou cenu nechtějí přijít o vnuka. Poklidný život penzionovaného šerifa George Blackledgea (Kevin Costner) a jeho ženy Margaret (Diane Lane) přeruší tragická smrt jejich syna. Vzápětí jim osud uštědří další ránu. Jejich snacha se znovu provdá a s novým partnerem odjede žít k jeho rodině. Pochopitelně s sebou odveze i svého malého synka. George a Margaret by se s tím snad nakonec smířili, kdyby nový partner jejich snachy neměl násilnické sklony. I proto se vydají na strastiplnou cestu přes půl země do Dakoty, aby v případě nouze zakročili a odvezli chlapečka s sebou domů. Jenže jeho nová rodina, jíž šéfuje svérázná Blanche (Lesley Manville), něco takového rozhodně nedovolí. (CinemArt)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (163)

Wancohoff 

všechny recenze uživatele

Prvu hodinu skratit na 30 minut. A zmenit do dementne chovanie postav. Mozny spoiler: Byvaly serif ktory mohol cakat ze to nepojde podla predstav a ide otvorit dvere bez zbrane..potom ma druhu sancu a k zbrani sa dostane, no namiesto toho aby kazdeho hned strelil do kolena sa necha odzbrojit... a ceresnicka na torte, ide do domu plneho magorov bez zbrane s prisitymi prstami. Este ze si odkladaju brokovnice aj s nabojmi vonku na verande.... mohlo to byt super ale s costnera eastwood nebude... ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Chvílema to bylo na 5 a chvílema na 3, takže volím průměr. Jako, už mě celkem dlouho pěkně štve, že těch novejch filmů je tak strašně málo, slovo štve je hodně umírněný. Kevin s touhle ženskou randil už v novým supermanoj, asi se jim spolupráce zalíbila :o). Konec film je parádně napínavej a hodně vygeadovanej, oceňuju. Začátek a prostředek spíš takový poklidný road movie, s tím, že vidíš krásný záběry jihu USA, moc pěkný. Costner je ještě ve filrmě, je to frajer! Spoiler - by mě zajímalo, v kolika filmech doposud umřel, moc jich asi nebude... ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele

Původní rozhodnutí je snad vzhledem k situaci a ztrátě syna pochopitelné, ale úplně v pořádku také není. Naštěstí se změní v něco, co už smysl dává, těžko to však šlo provést jinak, když Weboy je tu nechvalně známí pojem. Závěr byl tedy očekávaný, což ději na kvalitě neubírá, protože i on sám dokáže překvapit a hlavně je tu cesta k němu. Ještě pohodová road movie s kamerou kochající se okolní krajinou a záblesky westernu, který v druhé polovině dostává větší prostor. Příběh výborně graduje, čím blíže k cíli, tím hustší je jeho atmosféra. Scéna večeře i v tichu dokáže mluvit, právě tam se vše láme a potvrzuje, že to bude ještě složitější, než se dosud zdálo. Ale nejsou tu jen oni, je tu také Peter v podání Booboo Stewarta. Více scén s Diane Lane by neškodilo, tam ta chemie prostě byla. 75% ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Jednoduším příběhem, kde se moc nekudrlinkuje. Babička po rodinné tragédii zjistí stav, ve kterém se nachází její vnuk a s pomocí manžela se rozhodne ho za každou cenu dostat ze spárů podivné rodiny. Silou filmu je velmi uvěřitelný a citlivý příběh, který neulítává do akčních nesmyslů. +Diane Lane 75% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $9,317,085Tržby Celosvetovo $10,303,763▐ Taká skôr komorná dráma, ktorá sa na konci riadne zvrhne. Costner stále má čo ponúknuť, len príbehovo to trošku mohlo byť poviem že pestrejšie, chcelo by to fakt rozmanitejšiu, nápaditejšiu réžiu. Kvalitných režisérov je sakra málo. /55%/ ()

Galerie (47)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v kanadské provincii Alberta. (Rominator)

Reklama

Reklama