foto

Bradley Stryker

  • nar. 29.6.1977 (41 let)
    Eugene, Oregon, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mrazivá pomsta
2017 Drone
Land of Smiles
Max 2: White House Hero
Witness Protection (TV film)
2015 Nightfire
2014 Action Hero
2013 Found
Příběh vražedkyně (TV film)
2011 Make a Movie Like Spike
2009 The Farm (TV film)
2008 Nájemný vrah (TV film)
2007 Paralelní svět (TV film)
2006 Tajemná cesta za pokladem
2003 Božský Bruce
2002 Vlci Wall Streetu
2001 Bratrstvo
Final Stab

TV seriály

2018 El Recluso (TV seriál)
Damnation (TV seriál)
God's Body (E10)
Dark Was The Night, Cold Was The Ground (E09)
The Goodness of Men (E08)
2017 Damnation (TV seriál)
A Different Species (E07)
One Penny (E03)
Sam Riley's Body (E01)
The Arrangement (TV seriál)
Control (S01E06)
Chesapeake Shores (TV seriál)
Freefall (S02E10)
The Royal Court (S02E09)
Grand Openings (S02E06)
další epizody (6)
The 100 (TV seriál)
God Complex (S04E08)
Gimme Shelter (S04E07)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Eternal Sunshine of the Caffeinated Mind (S02E14)
The Whopper (S02E13)
2015 Lizzie Borden: The Fall River Chronicles (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Hunter Games (S10E10)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Reunion (S02E13)
2012 Hranice nemožného (TV seriál)
Cestovní povolení (S04E19)
2011 Smallville (TV seriál)
Důvěra (S10E12)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Adrenalinoví blázni (S04E11)
Smallville (TV seriál)
Štít (S10E02)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vzduch, část třetí (S01E03)
Vzduch, část druhá (S01E02)
Vzduch, část první (S01E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Family Remains (S04E11)
2006 Windfall (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Undertow (S03E18)
2005 Tam někde (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Kensington (S02E20)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Dobrou noc, mami (S01E10)
Arrested Development (TV seriál)
Sad Sack (S02E05)
Staff Infection (S01E15)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
O.C. (TV seriál)
The Homecoming (S01E11)
The Model Home (S01E02)
Pilot (S01E01)
2002 That '80s Show (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Land of Smiles
2013 Found

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Land of Smiles
2013 Found

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace