Reklama

Reklama

Pokoj

  • Francie The Room
Trailer

VOD (1)

Matt a Kate si koupí dům na samotě. Během stěhování objeví zvláštní pokoj, který jim dokáže zhmotnit všechna jejich materiální přání. Po Katiných dvou potratech je ale jejich největším přáním dítě. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja som sa každopádne dosť bavil. Je tu veľa zvratov, hlavne ku koncu sa už ani nevie, kto je kto. Je to veľmi zaujímavé i pútavé. Ale zas má i niekoľko hluchších miest a hlavne po scenáristicky mohol byt o niečo vyspelejší. Postavy a to myslím hlavne Kate , ktorá ma po chvíli začala riadne iritovať, byt Mattom asi sa nedožije rana. Finále ponúkne troška komplikovanejší záver, ale nestratil som sa takže pohodička. Je to slušne vygradované s originálnou zápletkou, tak 4* si myslím zaslúži. ()

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, dobrý nápad, skvělý scénář, řekněme i velmi dobře nafilmovaný, leč proč mi to přišlo takové nemastné neslané? Ano - herci. To je jediný slabý článek. Bohužel dost podstatný. Nevýrazní, pro mě nezajímaví herci. Hrát to Di Caprio a Kate Winslet třeba, nebo Eastwood a Meril Streep za mlada, nebo Paul Newman a Liz taylor za mlada, jdem se z toho všichni posrat. Ale oni by se našli i dneska zajímaví herci, jen prostě tihle to fakt nejsou a je to velká škoda. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dům s tajemným pokojem, co splní každé přání, se nakonec logicky stane pro mladý pár prokletím. Faustovské téma je jasné - nic není zadarmo a za všechno se platí. Líbil se mi nápad, jak vše domem vytvořené musí zůstat uvnitř. Ale jak už to bývá, každé pravidlo má nějakou tu výjimku. Tahle se ovšem Mattovi s Kate moc líbit nebude! Závěr se proměnil v jednu velikou zábavnou naháněčku, ale čtvrtou hvězdu dávám za samotný konec, byť ta světla ani blikat nemusela, jelikož ho snad pochopil každý. Vizuálně u hudebně příjemné, herecky solidní. Nejde o nějaké prvoplánové strašení, spíše o tísnivou atmosféru a tušení něčeho zlého. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Tento horor??? na mě působil trochu zvláštně. Rozhodně byl zajímavý nápadem a tím, že nemohu s určitostí říct, zda jsem něco aspoň trochu podobného viděl. Na druhou stranu, i když mě tímto udržoval v pocitu zaujetí, tak mě zároveň rozčiloval a pořád jsem měl pocit, že mě něco vadí. Nesedělo mi, že manželský pár, který je v počátku v pohodě a vyrovnaný, tak se povahy postav z ničeho nic změní. Zejména postava Kate v podání Olgy Kurylenko, u které stačila otázka, zda se pokusí ještě jednou o dítě a ona nejen, že hned následně udělá blbost, ale zničehonic se u ní projeví syndrom šílené matky, a to po cca hodině vlastnictví dítěte. Při závěrečných titulcích jsem byl rád, že Pokoj končí a vracet se mi k němu už nechce a u takových filmů většinou hodnotím mnohem níže, ale pořád ve mě zůstal pocit, že film byl originální a svým způsobem zajímavý, a proto zůstanu u zlaté střední cesty. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Po předchozích zvracivých zkušenostech jsem býval k filmům nesoucím v názvu Rum a priori velmi skeptický. Vesměs totiž šlo o krutipyskové a po požití dávivé oslizlé frťany nejlacinější božkovské rzi, zabijáckého to mixu vody z pračky a chemické punčové příchuti, vzniklé jako odpad z krakování ropy, který nedá žaludku Pokoj, dokud několikrát nevyhodí veškerý obsah. Ovšem tenhle Rum, to je jiná melasa a ve srovnání s předchozími vzorky působí jako ušlechtilý panák padesátiletého Appelton Estate. Po požití se dozvíte, že upytlačit zlatou rybku nebo vytřít si z lampy džina nemusí být vždycky výhra v loterii a pustit nefertilní iracionální hysterickou piču ke generátoru labilních přání právě nejlepší nápad. Pokud ovšem zrovna netoužíte po tom, aby vás opíchala vaše vlastní kukačka. Originální, neotřelé a dostatečně zábavné na to, aby jednomu ani moc nevadilo, že v pouhém dvoučlenném obsazení kunduje jako vždy zoufale nehrající kapitánka ukrajinského Daviscuntového týmu neméně ochrnutému a navíc vizuálně až odpudivému belgickému slizákovi. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • V roce 2019 byl film oficiálně vybrán pro mezinárodní filmový festival Hof (Německo). (PamPero 1)
  • Natáčelo se od dubna do poloviny května 2018 ve starém domě, který je kopií benátského paláce, v Thimisteru v Belgii, a také ve studiu v Lucembursku kvůli rekonstrukci prvního patra tohoto domu kvůli rozpočtům. (bianci)
  • Film měl premiéru 15. dubna 2019 na Mezinárodním festivalu fantastických filmů v Bruselu. (PamPero 1)

Reklama

Reklama