foto

Sam Simon

  • nar. 6.6.1955
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 8.3.2015 (59 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2013 Miss Dial
2000 Tenkrát na východě

TV seriály

2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

TV pořady

2010 Simpsons 20th Anniversary Special: In 3-D! On Ice!, The (TV pořad)
2008 Write Environment, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Simpsonovi (TV seriál)
Epizoda 10 (S30E10)
Epizoda 9 (S30E09)
Epizoda 8 (S30E08)
další epizody (11)
1989 Simpsonovi (TV seriál)
Vánoce u Simpsonových (S01E01)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1997 Přátelé (TV seriál)
Jak nedojeli na lyže (S03E17)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 The George Carlin Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace