foto

Sam Simon

  • nar. 6.6.1955
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 8.3.2015 (59 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Simpsons: Heaven and Hell, The
2001 House of Cards (TV film)
Rock & Roll Back to School Special (TV film)
2000 The Simpsons.com (video kompilace)
1999 Bartovy hvězdné války: Simpsonovi vrací úder (video kompilace)
Simpsons: Greatest Hits, The
1998 Simpsonovi: Příliš drsný pro TV (video kompilace)
1991 Super

TV seriály

2012 Simpsonovi (TV seriál)
Líza a Lady Gaga (S23E22)
Tajnosti Neda a Edny (S23E21)
Špion, který mě poučil (S23E20)
další epizody (13)
2011 Simpsonovi (TV seriál)
Duch Vánoc příštích (S23E09)
Krustyho comeback (S23E08)
Muž v modrých flanelových kalhotách (S23E07)
další epizody (22)
2010 Simpsonovi (TV seriál)
Krycí jméno Donnie Špekoun (S22E09)
Předvánoční hádky (S22E08)
Lepší holub v hrsti než pes v boudě (S22E07)
další epizody (24)
2009 Simpsonovi (TV seriál)
Bratříčku, kde jsi? (S21E08)
Čarodějky ze Springfieldu (S21E07)
Rošťárny bez konzervantů (S21E06)
další epizody (21)
2008 Simpsonovi (TV seriál)
Burns a včely (S20E08)
MyPody a sousedi (S20E07)
Homer a Lisa ve při (S20E06)
další epizody (19)
2007 Simpsonovi (TV seriál)
Věčný stín Simpsonovy mysli (S19E09)
Pohřeb nepřítele (S19E08)
Manželé a podnikatelky (S19E07)
další epizody (22)
2006 Simpsonovi (TV seriál)
Kill Gil - první a druhý díl (S18E09)
Parťáci (S18E08)
Umění na špejli (S18E07)
další epizody (22)
2005 Simpsonovi (TV seriál)
Simpsonovské vánoční skazky (S17E09)
Taliján Bob (S17E08)
Pomsta červených rajčátek (S17E07)
další epizody (25)
2004 Simpsonovi (TV seriál)
Komiksák a Chlapeček (S16E05)
Kamarádky na život a na smrt (S16E04)
Noci s nepřítelem (S16E03)
další epizody (20)
2003 Simpsonovi (TV seriál)
Patnácté Vánoce u Simpsonů (S15E07)
Krustyho zkouška z dospělosti (S15E06)
Rychle a srstnatě (S15E05)
další epizody (23)
2002 Simpsonovi (TV seriál)
Kdo chce zabít Homera? (S14E06)
Zkáza domu Simpsonů (S14E05)
Veliká Marge (S14E04)
další epizody (22)
2001 Simpsonovi (TV seriál)
Malověrná Líza (S13E06)
Telecí léta (S13E05)
Zamilovaný Burns (S13E04)
další epizody (19)
2000 Simpsonovi (TV seriál)
Skinnerova zkouška sněhem (S12E08)
Podfuk za všechny prachy (S12E07)
Muž, který věděl příliš mnoho (S12E06)
další epizody (21)
1999 Simpsonovi (TV seriál)
Hračka snů (S11E09)
Marge jako rukojmí (S11E08)
Osm raubířů (S11E07)
další epizody (23)
1998 Simpsonovi (TV seriál)
Střet s mafií (S10E09)
Homer Simpson a ledvina (S10E08)
Líza má jedničku (S10E07)
další epizody (24)
1997 Simpsonovi (TV seriál)
Zázrak na Evergreen Terrace (S09E10)
Marge prodává nemovitosti (S09E09)
Líza skeptik (S09E08)
další epizody (10)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)
1992 Simpsonovi (TV seriál)
Speciální čarodějnický díl III. (S04E05)
1991 Simpsonovi (TV seriál)
Zvláštní čarodějnický díl II. (S03E07)
Takoví jsme byli (S02E12)
1990 Simpsonovi (TV seriál)
Kdo s koho (S02E04)
Zvlášť strašidelní Simpsonovi (S02E03)
Hezkej večer (S01E13)
další epizody (5)
1987 The Tracey Ullman Show (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Endless Slumper (S01E10)
1979 New Adventures of Mighty Mouse and Heckle and Jeckle, The (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Miss Dial
2000 Tenkrát na východě

TV seriály

2006 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

TV pořady

2010 Simpsons 20th Anniversary Special: In 3-D! On Ice!, The (TV pořad)
2008 Write Environment, The (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1968 60 Minutes (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2000 Michael Richards Show, The (TV seriál)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1997 Přátelé (TV seriál)
Jak nedojeli na lyže (S03E17)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace